Obavijesti

Sport

Komentari 16

Najbolji nokaut 2019! Masvidal brutalno uspavao Darrena Tilla

Najbolji nokaut 2019! Masvidal brutalno uspavao Darrena Tilla
2

Ovaj kubansko-peruanski Amerikanac noćas je u Londonu brutalno nokautirao domaćeg dečka Darrena Tilla, čovjeka koji je baš u prošloj borbi izgubio Tyrona Woodleyja u borbi za pojas velter kategorije

VIDEO

UFC u Londonu nikad ne razočara pa tako nije niti ovaj put.

Odličan popis borbi pružio je vrhunski MMA svim prisutnima u O2 Areni u Londonu, a potez večeri definitivno pripao Jorgeu Masvidalu (33-13) koji je brutalno nokautirao Darrena Tilla (17-2-1). Leon Edwards savladao je Gunnara Nelsona, kojem je u kutu bio Luka Jelčić dok je Dominick Reyes nanio treći poraz u nizu Volkanu Oezdemiru, bivšem izazivaču pojasa poluteške kategorije Daniela Cormiera.

Mixed Martial Arts - UFC

Sjećate se zabranjenih dvorišnih borbi? Onih koje su svojevremeno bile popularne na YouTubeu i u kojima je neprikosnoveni prvak i najveća zvijezda bio danas pokojni Kimbo Slice. E upravo je po dvorištima Floride u zabranjenim borbama Jorge Masvidal kao 19-godišnji klinac počeo svoj borilački uspon.

Ovaj kubansko-peruanski Amerikanac noćas je u Londonu brutalno nokautirao domaćeg dečka Darrena Tilla, čovjeka koji je baš u prošloj borbi izgubio od tadašnjeg prvaka Tyrona Woodleyja u borbi za pojas velter kategorije.

>> VIDEO NOKAUTA POGLEDAJTE OVDJE

Masvidalu je ovo bio tek 14. nokaut u karijeri u 46. profesionalnoj borbi, a i prije borbe bio je specifičan po tome što je čak 27 njegovih okršaja otišlo do odluke sudaca (17 pobjeda, 10 poraza).

Noćas je u glavnoj borbi pokazao svoj standarno sjajan stand-up, a ključan je bio jedan detalj - promjena garda. Masvidal je netom prije nokauta prešao u kontragard što je zbunilo Darrena Tilla prije nego je sjevnuo opaki lijevi kroše.

On je odsjedo direktno na bradi borca iz Liverpoola, koji je pao kao pokošen. Dodatan udarac na podu ustvari nije bio niti potreban jer je Till već u padu bio gotov.

Masvidalovi udarci nisi bili potrebni ni nakon borbe kada je prilikom intervjua u backstageu 'izgubio glavu' i nasrnuo na pobjednika sunaslovne borbe večeri u kojoj je Leon Edwards podijeljenom odlukom pobijedio Gunnara Nelsona.

Edwards je odmah nakon pobjede izjavio da želi pobjednika glavne borbe pa je prilikom Masvidalova intervjua 'behind the scenes' u prolazu nešto dobacio. Masvidal mu nije ostao dužan, krenuo je prema njemu i kad mu je prišao pogodio ga s nekoliko direkata.

Jedan od njih napravio je Edwardsu posjekotinu na čelu pa je završio u bolnici na šivanju. Očekuje se da će UFC kazniti Masvidala zbog ovog incidenta.

Edwards i Reyes slavili

Većina pratitelja MMA-a i UFC-a s ovih prostora vjerojatno je uoči sunaslovne borbe naklonjenija bila Gunnaru Nelsonu. Njegov dobar prijatelj i odnedavno trener Mjolnir Gyma u Reykjaviku Luka Jelčić tradicionalno mu je u kutu i sudjeluje u pripremama sjajnog islandskog borca.

Nažalost, Nelson je noćas ostao kratkih rukava. Izgubio je podijeljenom odlukom sudaca u borbi koja je otišla na stranu borca iz Jamajke. Nelson je u prvoj rundi dva puta rušio Edwardsa, no u drugoj je Jamajčanin dominirao pa i jednim laktom bacio Nelsona u nokdaun. Na koncu je ostvario sedmu pobjedu u nizu, a Nelson poraz nakon pobjede RNC-om protiv Alexa Oliveire.

Dominick Reyes nastavio je uspon prema vrhu poluteške kategorije. Pobijedio je bivšeg izazivača za tiulu Volkana Oezdemira u borbi koja je lako mogla otići i na jednu i na drugu stranu. Slavio je podijeljenom odlukom sudaca.

Nathaniel Wood je ugušio Josea Quinoneza, Claudio Silva izvukao je armbar Dannyju Robertsu, a Jack Marshman pobijedio je Johna Phillipsa.

Marc Diakiese slavio je protiv Josepha Duffyja, a Saparbek Safarov protiv Nicolaea Negumereanua, obojica jednoglasnom sudačkom odlukom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju