Obavijesti

Sport

Komentari 14

Najbolji start na klupi Uniteda od sir Alexa: Cardiff primio pet

Najbolji start na klupi Uniteda od sir Alexa: Cardiff primio pet
1

Ova pobjeda predstavlja debi iz snova za Unitedovu legendu Ole Gunnara Solskjaera koji je, po prvi puta nakon što je zamijenio omraženog Josea Mourinha, vodio crvene vragove

VIDEO

Posljednja utakmica subotnje programa 18. kola Premier lige odigrala se u Walesu gdje je goropadni Manchester United s visokih 5:1 nokautirao Cardiff City.

Ova pobjeda predstavlja debi iz snova za Unitedovu legendu Ole Gunnara Solskjaera koji je, po prvi puta nakon što je zamijenio omraženog Josea Mourinha, vodio crvene vragove. Sudbina je htjela da mu prvi susret na klupi slavnog engleskog kluba bude protiv blue birdsa - ekipe koju je neuspješno vodio godinu dana.

Ekipa s Old Trafforda izgledala je kao preporođena - igrali su napadački, okomito, precizno, sa željom i jasnom vizijom. Fergusonovski, kako je i obećano...Pet golova gostiju postignuto je od strane četiri različita strijelca. Posebno je briljirao probuđeni Pogba koji je upisao dvije asistencije.

Kada se sve zbroji i oduzme jasno je da slavni Norvežanin nije mogao napraviti čudo u samo nekoliko dana, već je i samim igračima Uniteda laknuo što na njihovoj klupi više nema 'The Special Onea'. Sve je rezultiralo time da je Solskjaer imao najbolji start nekog menadžera na klupi Uniteda još od sir Alexa Fergusona.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Eskplozivan start Manchestera vidjeli smo već u trećoj minuti kada je Rashford pogodio iz slobodnog udarca uhvativši, uz pomoć obrambenog igrača, Etheridgea na krivoj nozi.

Nakon pola sata igre već je bilo dva razlike - sjajnim pogotkom u rašlje vodstvo vragova povećao je Herrera na asistenciju Pogbe.

U 38. minuti domaćini su smanjili nakon što je jedanaesterac uzrokovan spornim igranjem rukom Rashforda, u pogodak pretvorio Camarasa. No, sreća blue birdsa trajala je samo tri minute, a onda je Martial vratio utakmicu na dva pogotka razlike.

Pitanje pobjednika definitvno je riješeno u 57. minuti kada je najstrožu kaznu izborio i realizirao Lingard, a isti je igrač postavio i konačan rezultat u 90. minuti. Mladi Englez iskoristio je proigravanje Pogbe, zaobišao vratara i pogodio u nebranjenu mrežu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi