Obavijesti

Sport

Komentari 16

Najdosadniji prijelazni rok: Kao da su samo Kinezi šopingirali...

Najdosadniji prijelazni rok: Kao da su samo Kinezi šopingirali...
5

Kinezi su dominirali u zimskom roku trošeći kao blesavi. Shanghai SIPG kupio je Brazilca Oscara iz Chelseaja za 60 milijuna eura! To je ujedno i najskuplji transfer ovog prijelaznog roka

VIDEO

Što su tržili, tržili su. Zimski prijelazni rok je završio 31. siječnja u 23:59. Nešto ranije nogometna tržišta zatvorena su u Njemačkoj (18 sati) i Italiji (23 sata).

Bilo je nešto drame, kao i obično, u zadnji čas.

Vrijeme - 23:56, Iz Palacea zovu u Liverpool

Primjerice, Crystal Palace doveo je na posudbu Mamadoua Sakha iz Liverpoola samo četiri minute prije isteka roka.  No ako pogledamo ranije prijelazne rokove, ovo je bila kamilica. Kinezi su dominirali u zimskom roku trošeći kao blesavi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Shanghai SIPG kupio je Brazilca Oscara iz Chelseaja za 60 milijuna eura! To je ujedno i najskuplji transfer ovog prijelaznog roka.

Draxler u PSG-u

PSG je Wolfsburgu platio 40 milijuna eura za talentiranog Juliana Draxlera. Gabriel Jesus stigao je iz Palmeirasa u City za 32 milijuna eura, a Goncalo Guedes iz Benfice u PSG za 30 milijuna. Malo ispod 30 Marseille je platio West Hamu za odbjeglog Bilićevog sina Dimitrija Payeta (29,3 mil.).

U TOP 12 transfera zimskog prijelaznog roka čak pet odlazi na Kinu koja je pokazala kako će u sljedećim mjesecima polako preuzimati nogometno tržište.  

Rijeka i Hajduk profitirali

Što se tiče hrvatskih igrača, najskuplji transfer je napravila Rijeka.

Matej Mitrović otišao je u Bešiktaš za 4,2 milijuna eura. Hajduk je napravio dobar posao s Lovrom Kalinićem koji je za tri milijuna otišao u Gent te s Lorencom Šimićem koji je za 1,2 milijuna eura potpisao za Sampdordiju.  

Alen Halilović prešao je na posudbu iz HSV-a u Las Palmas, a Sammir se vratio u Dinamo kao slobodan igrač. 'Modri' su doveli i Marcosa Guilhermea na posudbu iz Atletico Paranaensea, a Junior Fernandes stigao je u turski Alanyaspor.

TOP 15 zimskim transfera:

TOP 10 transfera hrvatskih igrača:

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub
Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'
ŠPANJOLSKA LIGA

Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'

Kazneni udarac je izveo Budimir, no to je učinio tragično loše. Zaletio se, pa zastao, te nespretno zahvatio loptu koja je jedva došla do Giorgija Mamardašvilija koji ju je samo pokupio