Obavijesti

Sport

Komentari 7

Najdraži rezultat Simeonea: 49 puta Atletico je pobijedio s 1-0

Najdraži rezultat Simeonea: 49 puta Atletico je pobijedio s 1-0
3

Otkad je Simeone stigao u Atletico Madrid u siječnju 2012. godine, rezultat koji se najviše puta ponavljao je 1-0. Čak 147 bodova u svim natjecanjima osvojio je rezultatom 1-0

VIDEO

Nakon što je Atletico Madrid pobijedio Real Betis s minimalnih 1-0, igrači i osoblje 'rojiblancosa' složni su u jednom - od sad pa nadalje bitan je samo rezultat. Izvedba je gotovo irelevantna, treba zabiti gol samo da bi pobijedili.

A otkad je Simeone stigao u Atletico Madrid u siječnju 2012. godine, rezultat koji se najviše puta ponavljao je 1-0. Čak 147 bodova u svim natjecanjima osvojio je rezultatom 1-0. Drugim riječima, čak 49 utakmica završeno je rezultatom 1-0 u korist madridske momčadi.

Rezultat je to čvrste obrane i pomalo talijanskog mentaliteta Diega Simeonea što će reći da Atletico prednjači pobjedama 1-0 u Europi. Odnosno, u top 5 europskih liga. Juventus mu je najbliži s 40 pobjeda, a iza njih su i Athletic Bilbao s 33 te Saint Etienne s 29 pobjeda.

Atleticovi najveći rivali Barcelona i Real Madrid imaju po 17 odnosno 16 pobjeda rezultatom 1-0. Vodeća momčad Premier lige Chelsea ima 26, a Bayern München 23.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Atletico je 32 pobjede ostvario u ligi, osam u Ligi prvaka, pet u Europskoj ligi, tri u Kupu kralja i jednu u španjolskom Super kupu. 34 protivnika palo je rezultatom 1-0, a najviše Espanyol - četiri puta. Real Madrid i Villarreal su izgubili po tri puta, a Bayern, Bilbao i Betis po dva puta.

Nogometaši koji su najviše puta zabili u 1-0 utakmicama su Antoine Griezmann i Radamel Falcao. Obojici je to šest puta pošlo za rukom. Raul Garcia i Diego Costa imaju po pet, a onda Fernando Torres, Koke i Diego Godin s 3.

Atletico je čak šest puta ove sezone završio utakmicu rezultatom 1-0 i dijeli prvo mjesto u top 5 liga s Nicom. Također, Atletico je momčad s najviše pobjeda s jednim golom razlike (otkad je Simeone stigao). Ima ih 76, a slijedi ga Juve sa 70, Barcelona i Real imaju 58, odnosno 59.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska