Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Najljepša fotografija ovog Eura: Karačić s najmlađim navijačem

None Foto: HRS

Hrvatska rukometna reprezentacija ispisuje sjajan put na EP-u u Austriji, a uskoro bi se mogli preseliti u Stockholm posloži li se sve kako treba. Svakako je bitan faktor i publika, a prepoznali su to i rukometaši...

Hrvatske rukometaše na putu do polufinala Eura još od Graza nose hrvatski navijači, a nastavili su i u Beču. Ipak, jedna je fotografija ostala u posebnom sjećanju. 

Naime, na utakmici protiv Srbije kada su kockice zaista u dvorani bile toliko nadmoćne i na terenu i na tribinama da su to priznali i susjedi te nam zaželjeli sreću u nastavku turnira, cijeli se svijet divio našim navijačima. 

DOMAĆE JE DOMAĆE Pogledajte tko vodi u anketi za najzgodnijeg rukometaša!

A kako i ne bi kad su na tribinama bili svi od 7 do 77, ali ne od 7 godina, nego i od sedam mjeseci, barem ako je suditi po najljepšoj fotografiji s Eura. Igor Karačić je fotografiran dok je s oduševljenjem razgovarao s vjerojatno najmlađim navijačem na tribini.

VIDEO: NA TRENINGU UOČI NIJEMACA Duvnjak: Mislim da mi tata ne gleda utakmice na prvenstvu

Jedna je majka u društvu svoga, pretpostavljamo, supruga držala bebu u 'klokanici', a mostarski se rukometaš družio s njim.

🥰 Kad narastem, i ja ću biti 🤾🏻🤗

Objavljuje Hrvatski rukometni savezPetak, 17. siječnja 2020.

Tema: Rukometni Euro 2020.

Komentari (27)
  • Najljepša fotografija? A u toj fotografiji nema ženske guzice? Čudno....

    17. 1. 2020,   16:05
  • Stvarnooo.... Nema guu ni siii...... Nemoguceeee🙊....

    17. 1. 2020,   16:15
  • ludnica dok ne naletimo na nekog tko je malo jaci.. ali fora mi je kak su svi olfo ludi za rukometom.. sad da pitam ekipu u kojem klubu igra karačić ak bi mi 10 posto odmah odgovorilo bez googla..

    17. 1. 2020,   15:54