Obavijesti

Sport

Komentari 21

Najvažniji 'igrač' u Grčkoj ima četiri noge i zove se zeleni stol

Najvažniji 'igrač' u Grčkoj ima četiri noge i zove se zeleni stol
3

Grčki nogometni savez je, gle čuda, prekinutu utakmicu PAOK - Olympiacos registrirao s 0-3 za goste. I Olympiacos se za zelenim stolom vratio u borbu za naslov prvaka...

VIDEO

Grčki AEK iz Atene i naš Marko Livaja igraju fantastičnu sezonu, vodeći su na tablici Super Lige šest kola prije kraja i na dobrom su putu da osvoje prvi naslov prvaka nakon 24 godine. No glavni rival u borbi za titulu neće im biti, kako se činilo, do jučer drugoplasirani PAOK, već 12-erostruki uzastopni šampion Olympiacos, koji se vratio u igru za zelenim stolom. 

Naime, utakmica PAOK - Olympiacos 25. veljače nije bila odigrana jer je trener "crveno-bijelih" Oscar Garcia bio pogođen u glavu rolom papira (?!), zapravo rolom računa iz trgovine koja se nije odmotala.

Srušio se i odmah su ga prevezli u bolnicu, ustanovljeno je unutarnje krvarenje i sad je priča dobila epilog. Grčki nogometni savez dodijelio je Olympiacosu pobjedu 3-0 u gostima i još oduzeo tri boda PAOK-u pa crno-bijeli više nisu drugoplasirana momčad lige s 52 boda, svega dva boda iza vodećeg AEK-a kojeg dočekuju za vikend, već su pali na treće mjesto s 49 bodova. Preskočio ih je, a tko drugi nego Olympiacos i s 50 bodova vratio se u igru za 13. uzastopni naslov prvaka Grčke.

Ključnu utakmicu prvenstva, derbi protiv AEK-a domaćin PAOK će idućeg vikenda odigrati bez gledatelja...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Naš Marko Livaja (24) jedan je od najboljih igrača lidera grčkog prvenstva s osam golova u Super Ligi i još dva u Europskoj. Pobijede li u iduća dva kola PAOK- u gostima i ove sezone očajni Panathinaikos, osmu momčad grčkog prvenstva doma, bit će korak do naslova jer u zadnja četiri kola igraju s Levadiakosom koji ne može ni u Europu ni ispasti te tri posljednjeplasirane momčadi lige: Kerkyrom, Smyrnisom i već praktički otpisanim Plataniasom. 

Loša vijest za AEK je da Olympiacos nema niti jednu tešku utakmicu do kraja prvenstva, igra s ista četiri protivnika kao lider, ali nema niti jedan derbi i lako je moguće da osvoji svih 18 bodova. Što znači da si AEK može priuštiti najviše jedan poraz u završnih šest kola. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!
VIDEO: BRAVO, MAJSTORE!

Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!

SIBINJ - Lukas Kovačević (23), nogometaš Vinogorca iz Sl. Broda, zabio je gotovo s centra niželigaški gol tjedna u izboru Sofascorea. Bilo je to u pobjedi 5-1 kod Mladosti u Međužupanijskoj ligi, petom rangu hrvatskog nogometa. Prije dvije godine bio je u finalu reality šoua "Utakmica života" i borio se za profesionalni ugovor s Istrom. "Odmah sam znao da ulazi u mrežu, baš je sjela", rekao je.