Obavijesti

Sport

Komentari 29

Najviše daje, a najmanje prima: Ohandzi plaća od 200. 000 €?!

Najviše daje, a najmanje prima: Ohandzi plaća od 200. 000 €?!
1

Hajduk pokušava sve, svom najboljem napadaču spremni su ponuditi maksimalne uvjete, navodno s bonusima i do 200.000 eura godišnje gaže, no svjesni su da je moguć i drugačiji rasplet

VIDEO

Na popisu najubojitijih Hajdukovih napadača Franck Ohandza trenutno je na prvom mjestu, no kada su u pitanju primanja, Futacs, Almeida i Said su ispred njega.

Pukla 'petarda' u Vinkovcima! Čarolija Ohandze kod Cibalije
Pukla 'petarda' u Vinkovcima! Čarolija Ohandze kod Cibalije

Ohandzi ugovor istječe na ljeto, i u Hajduku su svjesni da moraju brzo reagirati kako bi ubojiti Kamerunac ostao na Poljudu, zato su mu i ponudili novi ugovor, no za sada nisu postigli dogovor.

- U pregovorima smo sa svim igračima kojima istječu ugovori, pa tako i s Ohandzom, ponudili smo mu znatno bolji ugovor, i nadam se da ćemo uspjeti naći zajednički jezik – kazao je jučer predsjednik Hajduka Ivan Kos.

Što je to znatno bolji ugovor, Kos nije otkrio, no poznato je da je Kamerunac prošle godine u ovo vrijeme potpisao jednogodišnje produženje vrijedno 120.000 eura, uz dodatne bonuse za broj odigranih utakmica i postignutih golova.

VIDEO

Pokretanje videa...

00:43

Skini TVizzy i pogledaj gol odmah uz link za download getizzy.com/tv_izzy_croatia/

Vodili su se tada čelnici Hajduka oprezom zbog Franckovih čestih ozljeda, zbog kojih je propuštao veći dio sezone, no Franck je napokon zdrav, a nakon dva gola i dvije asistencije u Vinkovcima je kazao:

- Prošlo je šest mjeseci kako nemam nikakvih problema s ozljedama, i jako sam sretan zbog toga. Pun sam samopouzdanja, radim ono što volim, na terenu se sjajno osjećam, a kad je tako, onda se vide i rezultati.

O novom ugovoru nije želio govoriti.

- Nemam vam što reći na tu temu. Ne zamaram se ugovorom, to je posao mog agenta, koji je u stalnom kontaktu s ljudima iz kluba, i nadam se da ćemo uskoro imati dobre vijesti za mene i klub.

Iz krugova bliskih Ohandzi saznajemo kako bi se u tjednu nakon derbija s Dinamom u Splitu trebali pojaviti njegovi zastupnici Oliver Köenig i Marijan Šišić te u razgovorima s čelnicima Hajduka pokušati postići dogovor. 

- Ohandzi je ovo treća sezona na Poljudu, i on bi želio u inozemstvo, želio bi nešto zaraditi i okušati se u jačoj ligi, a nije mu najbolje sjeo ni noćni posjet huligana nakon utakmice Hajduka i Rudeša, zbog koga je intervenirala i policija.

S druge strane, Hajduk pokušava sve, svom najboljem napadaču spremni su ponuditi maksimalne uvjete, navodno s bonusima i do 200.000 eura godišnje gaže, no svjesni su da je moguć i drugačiji rasplet.

- Ohandzi smo uoči odlaska na zimsku stanku ponudili produženje ugovora pod znatno boljim uvjetima i trenutno smo 'na čekanju'. Mi smo jako zadovoljni s onim što Franck pruža, jako smo zadovoljni i napretkom koji je napravio s našim timom liječnika, nutricionista, fizioterapeuta, kondicijskih stručnjaka, želimo ga zadržati, ali moramo vidjeti kakvi su njegovi planovi. Na koncu konca, ne bih imao problem preuzeti rizik da Franck ostane i na kraju sezone ode bez odštete, jer ono što nam on može donijeti na terenu, kompenzirat će mogući financijski gubitak – rezonira sportski direktor Mario Branco.

VIDEO

Pokretanje videa...

00:41

Skini TVizzy i pogledaj gol odmah uz link za download getizzy.com/tv_izzy_croatia/

Koliko zdravi i efikasni Ohandza znači za Hajduk, ne treba ni trošiti riječi, od Kopićevog dolaska odigrao je šest utakmica, postigao jednako toliko golova, i još tri puta asistirao.

- Igrao sam s mnogim velikim igračima i napadačima, ali malo ih se može pohvaliti Franckovim mišićima, snago, brzinom i spretnošću. Trenutno je u jako dobrom momentu i nadam se da će ga Hajduk zadržati, ali o tome moraju pričati on i klub, a ne ja – kazao je Ohandzin partner iz napada Hugo Almeida.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu