Obavijesti

Sport

Komentari 0

Nakon Biraghija i šef 'viola' posvetio tetovažu Astoriju...

Nakon Biraghija i šef 'viola' posvetio tetovažu Astoriju...
1

Smrt Davidea Astorija početkom ožujka šokirala je cijelu nogometnu javnost, a ponajviše talijansku. Suigrači i ostali kolege ne prestaju odavati počast svom prerano preminulom kapetanu...

VIDEO

Nakon prerane i iznenadne smrti kapetana Fiorentine Davidea Astorija nije bilo teško zaključiti koliko je velik čovjek bio. Zavio je u crno cijelu Italiju i šire, a oni koji su bili blisko povezani s njim čine sve što im je u moći kako se njegovo ime nikad ne bi zaboravilo.

Fiorentina je sve dresove s njegovim brojem 13 rasprodala u nekoliko dana od njegove smrti, a taj broj su njemu u čast i umirovili tako da ga više nitko neće imati priliku nositi. Klub je otišao i korak dalje pa su svoj sportski centar preimenovali njemu u čast te se sada zove Sportski centar Davide Astori.

U obliku tetovaže s crnom vrpcom, Astorijevim inicijalima i brojem, prvi ga je odlučio ovjekovječiti suigrač iz kluba Cristiano Biraghi.

 

Per sempre addosso e dentro di me🙏 #da13 #capitano #astori 🇮🇹

Objavu dijeli Cristiano Biraghi (@cristianobiraghi34)

Tek dva dana nakon njega na isti potez se odlučio i trener 'viola' Stefano Pioli. Ovaj 52-godišnjak, koji redovito na treninge svoje momčadi dolazi u odijelu, odlučio je na lijevo zapešće napisati 'DA13' po uzoru na Biraghija.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu