Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Namještaljke u Španjolskoj! Uhićen bivši igrač Real Madrida

None Foto: screenshot/marca

Zbog namještanja utakmica španjolska policija privodi brojne sadašnje i bivše nogometaše iz Primere i Segunde, a kao vođa kriminalne organizacije navodi se bivši igrač Reala, Raul Bravo

Policija u Španjolskoj na sve strane uhićuje nogometaše! Akcija je krenula jutros, a u pritvor su odvedeni brojni sadašnji i bivši igrači iz Primere i Segunde.

Osumnjičeni su za namještanja utakmica u Primeri i Segundi, a kao vođa kriminalne organizacije priveden je bivši igrač Reala, Raul Bravo. Sa lisicama na rukama iz svojih su domova odvedeni Borja Fernandez iz Valladolida, Carlos Aranda koji je bivši igrač nekoliko prvoligaških i drugoligaških klubova, Samuel Saiz iz Getafea i Inigo Lopez iz Deportivo iz La Coruñe.

Inigo Lopez nekad je igrao u Huesci, a taj je klub (ove sezone ispali su iz Primere) izgleda do glave umočen u namještaljke.

DEPORTIVO DE LA CORUNA v REAL SOCIEDAD. LA LIGA 2017/2018. ROUND 3. | Autor: nph/NordPhoto/PIXSELLNordPhoto/PIXSELL Foto: nph/NordPhoto/PIXSELLNordPhoto/PIXSELL

Policajci su, naime, priveli predsjednika Huesce Agustina Lasaosu i šefa klupske liječničke službe Juana Carlosa Galinda Lanuzu, a upali su i u klupske urede u kojima je u tijekom premetačina jer postoje indicije da je velik broj klupskih čelnika 'umočen' u namještanje utakmica, korupciju i pranje novca.

 

Komentari (8)
  • Ocito nije zaradio dovoljno para u karijeri

    28. 5. 2019,   12:22
  • ima li među njima onih što "se ne sjećaju " ?

    28. 5. 2019,   15:02
  • Trebalo bi cijelu uefu i spanjolski savez privesti!Znamo svi zbog koga

    28. 5. 2019,   12:28