Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nantes je bio koban za Zagreb, uništio ih 'njihov' Kiro Lazarov

None Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

PPD Zagreb je ostao bez bodova nakon gostovanja u Francuskom Nantesu. Slavio je domaćin s 23-20 u utakmici u kojoj su dobro radile obje obrane. Kod Zagreba je Horvat bio najbolji s pet golova

Rukometaši Zagreba pružili su vrlo dobro partiju, posebice u prvom poluvremenu kada su vodili 9-5, a i na odmor su otišli sa prednošću (11-10).  U zadnjih deset minuta susreta ušlo se je sa poravnatim rezultatom (17-17), no tada su igrači Zagreba počeli previše griješiti. Među ostalim, promašili su jedan zicer, nisu iskoristili sedmerac, i to su na kraju platili porazom.

Kod Zagreba najefikasniji je bio Zlatko Horvat sa pet golova, a Damir Bičanić i Arber Qerimi zabili su po tri. Momčad Nantesa predvodio je Kiril Lazarov sa pet pogodaka, a Julian Emonet i Nicolas Claire zabili su po četiri gola.

U preostalim susretima 6. kola skupine B u nedjelju se sastaju PSG - Pick Szeged, Celje Pivovarna Laško -  Motor Zaporožje, te Flensburg - Skjern.

Na ljestvici vode PSG i Pick Szeged sa po 10 bodova, Nantes ima 6, Skjern 5, Flensburg 4, PPD Zagreb 3 boda, a Celje i Motor Zaporožje po 2 boda. U sljedećem kolu, 10. studenoga, PPD Zagreb dočekuje Celje Pivovarnu Laško

Komentari (3)
  • Uništi li oni sami sebe.

    3. 11. 2018,   22:59
  • Uvijek ista prica i manjak koncentracije u zadnjih 5 minuta

    4. 11. 2018,   11:25
  • Francuzi su to .

    3. 11. 2018,   21:26