Obavijesti

Sport

Komentari 2

Nantes protiv PSG-a ima prvi veliki ispit u elitnom rangu...

Nantes protiv PSG-a ima prvi veliki ispit u elitnom rangu...
1

Nogometaši Nantesa dočekuju Paris Saint-Germain u francuskom prvenstvu. Ogled počinje u 21 sat. Prvi je to veliki ispit za nogometaše Nantesa u elitnom rangu...

VIDEO

Prvi veliki ispit za Nantes u elitnom rangu. Kanarinci su u drugom kolu nadigrani i poraženi u Lorientu, ali pobjeda nad Bastiom na premijeri, uz odličnu podršku s tribina, sugerira da će im domaći nastupi biti glavna snaga i da bi na Beaujoireu problema mogli imati i favoriti.

- Igramo protiv ekipe ogromne kvalitete i napadačkog potencijala. Prije svega ih moramo zaustaviti, a ako bude moguće i zaprijetiti. Moramo biti kompaktni, te agresivni na igraču koji drži loptu - naglasio je trener Der Zakarian.

Domaći strateg, inače prijatelj i bivši suigrač Laurenta Blanca, dodao je da će radije preuzeti recept Montpelliera, koji je Parižane pokušavao držati dalje od gola, nego Ajaccia koji se branio u 20-ak metara, jer "Isus se ne pojavljuje svaki vikend".

Čeka ih praktički s najboljom postavom, dulje odsutnom Duboisu na listi se pridružuje krilo Eudeline, no kako će vrlo vjerojatno izvesti petoricu u zadnjoj liniji, to nije nikakav problem. Suspenziju je odradio ključni veznjak Veretout i sigurno će zamijeniti nekog u sredini, a za start se nameće i pojačanje Bedoya.

Gosti stižu željni iskupljenja za posrtaj s Ajacciom koji za svoj bod zbilja može zahvaliti nadnaravnoj sili. Statistika govori više od riječi: posjed lopte 77%, odigrani pasovi 782:219, udarci 39:1, od čega 17 u okvir...

- Nismo krenuli najbolje, ali nitko ne može reći da smo igrali loše. Suparnici su primijetili da nam treba vremena i pokušavaju to iskoristiti. U nastavku smo bili puno opasniji - prokomentirao je kasnije nesretni Blanc.

Izveo je idealnu jedanaestorku, a istu će ponoviti i danas obzirom da se Matuidi oporavio od lakše ozljede. Nakon što se prvih tjedana bavio uglavnom Ibrahimovićem i Cavanijem, ovaj put se koncentrirao na ostale linije:

- Ne možemo razmišljati samo o napadačkom dvojcu, moramo pronaći balans i u obrani, te veznom redu. Želimo igrati bolje nego što sad igramo, ali naša predsezona još nije gotova - da smo protiv Ajaccia bili na 100% sigurno bismo pobijedili.

Vrijedi primijetiti da su po gol primili u sva tri (računajući Superkup) nastupa i prekid tog niza bi mogao biti ključ. Lani su s istom defanzivom, bez Marquinhosa i Dignea, mrežu sačuvali 23 puta u 38 kola.

Tekst preuzet sa dvoznak.com - adrese za pametno klađenje

Francuska liga: 

Nantes - PSG (21 sat)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom