Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

‘Napadačima na PAOK-ov bus sudite za terorizam’

None Foto: Goran Jakuš/PIXSELL

Poslije incidenta pitaš tko je radio sranja, nitko ne zna. Ako ja znam dvadeset ljudi koji rade sranja, kako onda ministar policije ne zna, pita se zaštitar Ivan Brodić (34) iz Zagreba

Govoreći kako Prosinečki može pomoći Zvezdi, u pivnici Medvedgrad, zaštitar Ivan Brodić (34) zapravo je izgovorio za koji bi posao Žuti bio idealan u Dinamu:

- Prosinečki je 2003. rekao: ‘Kapetan momčadi imat će plaću 2000 eura, a svi ostali će se ravnati po njemu’. Rekao je da ćemo 2010. biti prvaci, a 2014. igrati Ligu prvaka, ako ekipa ostane na okupu. Naravno, otjeran je. Prosinečki je izjavio da želi biti trener Reala. To ne može ako je drugi ili četvrti trener u repki. Pitanje je zašto mu to nisu omogućili, recimo, u Dinamu.

E, da, idealno bi bilo da Prosinečki bude Mamić. Prosinečki bi mogao biti sportski direktor, mogao bi si sam okupiti ekipu i trenirati je. E, da, Liga prvaka. Ali gdje su tu transferi? Ajde to što Robi kaže da se nikog ne smije prodati. Ali koliko kilavih stranaca Dinamo nikad ne bi kupio da je Prosinečki odlučivao koga dovesti? Auuuuu.

Pitam ih imaju li što reći o napadu na navijače PAOK-a. Ili se tu nema što reći...

- Te što su napali autobus treba u zatvor. I napadače na Lovrenčića treba zatvoriti - kaže Brodić.

Natsavak pročitajte OVDJE

Komentiraj, znaš da želiš!