Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Napali Bolta u klubu! 'Njih 30 ubijalo Boga jedni u drugima'

None Foto: Twitter, Snapchat

Rasprava se preselila na ulicu ispred noćnog kluba, a onda je nastala masovna tučnjava u kojoj je sudjelovalo 30 mangupa, navode izvori. Udaralo se šakama i nogama, nije se štedjelo nikoga

Najboljeg atletičara svih vremena Usaina Bolta napali su u u noćnom klubu u Londonu, javljaju engleski mediji! Bolt se zabavljao u noćnom klubu 'Toy Room' prije nego se u se on i njegovih petorica prijatelja 'zakačili' sa sedam Istočnih Europljana, piše The Sun.

Brzo se rasprava preselila na ulicu ispred kluba, a onda je nastala masovna tučnjava u kojoj je sudjelovalo 30 mangupa, navode izvori. Udaralo se šakama i nogama, nije se štedjelo nikoga.

Foto: Snapchat Usain Bolt u noćnom klubu prije incidenta

- Nevolja se pojavila nakon što su izašli na ulicu. U sekundi su 30-orica ubijala Boga jedni u drugima. Usain je udario lika da bi obranio frenda. Sve se izdogađalo jako brzo. Tek što su se strasti smirile, počeli su se tući svi međusobno 1 na 1. Bilo je prilično zastrašujuće i mislio sam da nikad neće prestati - rekao je neimenovani izvor The Sunu.

Također, Usain je snimljen kako stoji pored prijatelja, rukom oko njegova ramena. Nekad najbolji sprinter svijeta, svjetski rekorder na 100 i 200 metara te osvajač osam olimpijskih zlatnih medalja odvlačio je kompanjona iz tučnjave.

- Ma bila je ludnica. Ne mogu vjerovati da nitko nije ozlijeđen s obzirom koliko je udaraca bilo, bacanja na pod i cipelarenja. Na kraju su napokon pronašli lika koji je sve započeo, Bolt ga je pribio uz auto i čini se da su uspjeli sve riješiti.

- Bolt je smirivao strasti svima, bio je mirotvorac i ubrzo je posjeo prijatelja u taksi prije nego je svatko otišao svojim taksijem. Bilo je to oko 3 ujutro.

Londonska policija je zaprimila poziv.

- Službenici su dobili poziv i otišli su na mjesto događaja u 3.10 sati ujutro. Na licu mjesta nisu zatekli osumnjičene - javili su se iz policije službenim priopćenjem.

Komentari (15)
  • Crnci uvijek probleme rade

    12. 10. 2019,   20:30
  • "Ubojali Boga jedni u drugima"... naslov dostojan rudara iz Tuzle, i to onih iz treće smjene.

    12. 10. 2019,   19:09
  • Ja se ne bi volija naci Boltu na putu, mislin u cipi s protivnicke strane😂😂😂😂😂

    12. 10. 2019,   19:09