Obavijesti

Sport

Komentari 12

Napao kapetana Ville i požalio: Kaznili ga s 14 tjedana zatvora

Napao kapetana Ville i požalio: Kaznili ga s 14 tjedana zatvora
1

Huligan je odveden sa stadiona, dobio je desetogodišnju zabranu prisustvovanja utakmicama, a sada će provesti i 14 tjedana u zatvoru. Uz to je dobio i 350 funti kazne

VIDEO

Navijač Birmingham Cityja Paul Mitchell kažnjen je s 14 tjedana zatvora!

Kapetan Aston Ville Jack Grealish mirno je šetao terenom, leđima okrenut zapadnoj tribini stadiona u Birminghamu. Odjednom se iz prvog reda na travnjaku stvorio huligan Birminghama, zatrčao se prema Grealishu i pogodio ga šakom u glavu. S leđa. Grealish se odmah srušio, a srećom, tu je bio redar koji je odmah zgrabio huligana. Dotrčali su i igrači Aston Ville pokušavajući se obračunati s huliganom, no redari su ga iznijeli van.

Championship - Birmingham City v Aston Villa

Grealish se podigao te nakon što mu je pružena liječnička pomoć nastavio je igrati. Huligan je odveden sa stadiona, dobio je desetogodišnju zabranu prisustvovanja utakmicama, a sada će provesti i 14 tjedana u zatvoru!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- On ne zna objasniti što mu je bilo. Njegova prvotna glupava ideja bila je samo uletjeti na teren i podignuti publiku - rekao je njegov odvjetnik Vaughn Whistance.

Mitchell je uz to dobio i 350 funti kazne, a tvrdi da nije bio pijan u trenutku incidenta. Iako ima desetogodišnju zabranu za sve utakmice, klub iz Birgminghama svoja mu je vrata zatvorio - zauvijek! A ne smije ni na gostovanja svog kluba... U Birmingham Cityju ozbiljno su se uhvatili u koštac s huliganima, pa je doživotnu zabranu prisustvovanja njihovim utakmicama dobio i jedan navijač koji je podivljao na Twitteru.

Championship - Birmingham City v Aston Villa

Napadnuti Grealish je pak sretan zbog raspleta:

- Ne mogu ništa nego priznati koliko sam sretan bio u ovom incidentu. Moglo je biti puno gore da je navijač imao nekakvo oružje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića