Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mariću devastirali auto: Išarali su ga grafitima protiv HNS-a...

None Foto: Večernji.ba 4

Nogometnom sucu Bruni Mariću, koji se odazvao organizatorima humanitarne utakmice u Mostaru, vandali su devastirali automobil. U noći na petak crnim sprejem napisali su "208 ZDS"...

Nogometnom sucu Bruni Mariću, koji se odazvao organizatorima humanitarne utakmice u Mostaru, vandali su devastirali automobil. U noći na petak crnim sprejem napisali su "208 ZDS" (kratica za 'Za dom spremni'), javlja portal Večernji.ba.

Na prednjoj strani napisali su HNS i to prekrižili. Nije sasvim jasno piše li na automobilu kratica ZDS ili ZOS, što bi se odnosilo na Zakon o sportu.

Marić je, inače, osigurao glavnu nagradu na utakmici, a to je vikend za dvije osobe u Daruvaru.

- Oštro osuđujemo ovaj potez vandala te poručujemo kako će krivac biti pronađen i kažnjen sukladno zakonu. Bruni Mariću veliko hvala za sve - poručili su organizatori. 

Javio nam se i daruvarski sudac koji kaže kako je usprkos sramotnom incidentu uživao u Mostaru.

- Mostaru grade podno Veleža, vraćam ti se prvom zgodom. Hvala na svemu, hvala organizatoru ove humanitarne utakmice. Dva sigurna gosta na sljećedoj tekmi su Bruno Marić i njegov brat Ante Rukavina - rekao nam je Marić te nastavio:

- Ne želim davati prostor klošarima i ljudima bez života, pišite o humanitarnoj stvari, a ne ovom, jer tako pomažemo onima kojima trebamo, a marginaliziramo zlo. Hvala HNS-u što me pustio da odem u Hercegovinu zajedno s bivšim Vatrenima uveličati humanost - zaključio je hrvatski sudac.

 

Komentari (30)
  • I šta sad? Da ga žalim?

    21. 4. 2017,   13:41
  • Nije ZDS nego ZOS ( Zakon o sportu) hahah

    21. 4. 2017,   14:05
  • Ehh ne bi vam smetalo da ne piše ZDS

    21. 4. 2017,   16:08