Obavijesti

Sport

Komentari 8

Napokon i on potpisao: Iniesta do kraja karijere u Barceloni

Napokon i on potpisao: Iniesta do kraja karijere u Barceloni
1

Španjolac Andres Iniesta je u klub stigao kao 12-godišnjak 1996. godine, kapetan je od 2015. godine, a u karijeri je odigrao 639 utakmica za Barcelonu

VIDEO

Sva nagađanja o budućnosti Andresa Inieste mogu prestati jer je veznjak potpisao novi ugovor s Barcelonom! Dosadašnji mu je trajao do 2018. godine, a o novom se pregovaralo nekoliko mjeseci. 

Barca je u petak na svojim službenim stranicama objavila da je "Andres Iniesta potpisao životni ugovor s Barcelonom i do kraja karijere će ostati na Camp Nou".

Španjolac je u klub stigao kao 12-godišnjak 1996. godine, a u karijeri je odigrao 639 utakmica za Barcelonu i drugi je u povijesti kluba po broju nastupa iza Xavija. Za seniorsku je momčad debitirao 2002. godine, a od tada je postigao 55 golova. Kapetan momčadi je od 2015.

Iniesta s Leom Messijem dijeli rekord po broju osvojenih trofeja s klubom, obojica ih imaju čak 30, a najveći su svakako četiri osvojene Lige prvaka i osam naslova prvaka Španjolske.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića