Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Napoli kupuje hajdučko: Sve je to lijepo, ali Antonio ostaje tu

None Foto: Marko Prpić/Pixsell

Milić je ne samo potencijal Hajduka i hrvatske reprezentacije, nego potencijal za najveće klubove, rekao je Milićev menadžer o zanimanju Napolija za mladog igrača

Nakon Josipa Radoševića Napoli od Hajduka želi kupiti još jednog igrača, riječ je o Josipovom suigraču iz veznog reda Antoniu Miliću.

Šest mjeseci snimali su skauti Napolija Josipa Radoševića, no nije on jedini koga su zapazili. Svidio im se i Antonio Milić, a prema neslužbenim izvorma, Napoli je osim trenasfera Radoševića, s Hajdukom dogovorio i zakapario i pravo prvokupa Antonija Milića. Dogovoreno je da Napoli ima pravo kupiti Milića pod uvjetom da ponudi iste ili bolje uvjete od drugog zainteresiranog kluba.

- U ovom trenutku ne razmišljamo o prodaji Antonija Milića - poručili su iz Hajduka, ne želeći ulaziti u detalje. 

No to naravno ne znači kako dogovor nije postignut, te kako Milić u nekom sljedećem prijelaznom roku neće otići u Napoli.

Interes Napolija potvrdio je i njegov menadžer Tonći Martić. 

- Sve je to lijepo, godi interes Napolija, baš kao i drugih klubova koji ga prate i žele dovesti u svoje redove. No Antoniju se ne žuri u inozemstvo, naš je zajednički stav da je u ovom trenutku bolje da se razvija u Hajduku, a za prodaju će biti vremena.

Zanimljivo je napomenuti kako Milić praktično od početka sezone igra na poziciji zadnjeg veznog, a da trener Mišo Krstičević tvrdi kako je njegova prirodna pozicija stoper, te kako će puno bolje igre pružati na toj poziciji, koju trenutno okupiraju Maloča i Milović. 

- Milić je ne samo potencijal Hajduka i hrvatske reprezentacije, nego potencijal za najveće klubove Liga 'petice' – kazao je Krstičević. 

Komentari (10)
  • ponovit ču opet...... NAJVEĆI TALENT u hrvata

    30. 1. 2013,   09:57
  • "trener Mišo Krstičević tvrdi kako je njegova prirodna pozicija stoper" alo pa momak igra stopera otkad je počea trenirat u hajduka

    30. 1. 2013,   09:20
  • milić je bog na manageru, za reprezentaciju mi je da vec 11 golova u 50 nastupa, zabija ko lud glavom, a ima i nelos udarac.. a to se pokazalo i u ligi nasoj ovu polusezonu.. to je novi tudor samo bez ozljeda nadam se :)

    30. 1. 2013,   10:10