Obavijesti

Sport

Komentari 0

Napoli zbog lažnih napisa oko Roga tuži španjolske medije!

Napoli zbog lažnih napisa oko Roga tuži španjolske medije!
1

Razgovaramo sa Sevillom i dali smo mu zeleno svjetlo da ode na posudbu, prenijeli su španjolski mediji riječi sportskog direktora Giuntolija, a iz Napolija tvrde - izjave su izmišljene!

VIDEO

Napoli i Sevilla blizu su dogovora za posudbu Marka Roga, potvrdio je sportski direktor Napolija Cristiano Giuntoli, pisalo je u tweetu talijanskog novinara Claudia Russa, koji je prenio riječi španjolskih medija.

Činilo se kao da bi to bio dobar potez, a transfer je prema napisima španjolskog ABC-a bio skoro pa gotova stvar.

- Razgovaramo sa Sevillom i dali smo mu zeleno svjetlo da ode na posudbu. Smatramo da je to dobra opcija za Marka. Rekao nam je da želi ići u Sevillu, ali ne možemo im ga darovati. Može provesti ostatak sezone u Sevilli, ali onda se mora vratiti kod nas. Ne želimo u dogovor uključiti opciju otkupa, rekli smo to i njemu i Sevilli. Još smo uvjereni da će se naposljetku iskazati. On je igrač s puno samopouzdanja i ne želimo ga se riješiti - prenio je jutros ABC de Sevilla.

Međutim, u Napoliju su brzo cijelu situaciju demantirali! Vijest je navodno izmišljena, iz napuljskog kluba tvrde da Giuntoli nikad nije dao izjavu, a kao rezultat cijele situacije - najavljuju tužbu!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Sportski direktor Napolija Cristiano Guintoli nije dao intervju za ABC. Izjave koje je prenio španjolski medij su netočne i bez ikakve osnove. Sportski direktor poduzet će pravne korake prema odgovornima - piše u priopćenju kluba.

Rog je od transfera iz Dinama tek rezervni igrač u Napoliju, a ove sezone igrao je tek 11 utakmica, s tim da je u dvjema odigranima u Ligi prvaka imao mizernih šest minuta...

Posudba bi bila najbolja opcija za 23-godišnjeg veznjaka, no nakon ovoga upitno je hoće li se to dogoditi, a pogotovo hoće li Marko ići u Sevillu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića