Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Naslov s Venecijom se slavio skroz do ranih jutarnjih sati'

None Foto: Instagram

REPREZENTACJA Pozvan sam za pripreme i stvarno to cijenim, ali kraj Šarića, Bendera... Ja sam tu osigurač u slučaju da netko otpadne, rekao nam je Hrvoje Perić

Hrvat na radu u Italiji - Hrvoje Perić - došao je do svog prvog naslova u karijeri, a njegova Venecija do prve titule nakon duge 74 godine.

- Hvala na čestitkama, bilo je intezivno finale, a slavili smo do jutra - javio nam se Hrvoje nakon pobjede nad Trentom.

U Veneciji je Dubrovčanin već četiri godine, a ne bi imao ništa protiv da ondje i ostane.

- U Veneciji, ali i u dosta drugih manjih gradova, košarka je sport broj jedan. Mislim da jedino Milano ima jak košarkaški i nogometni klub. Onda u manjim sredinama sav taj sportski kolektiv živi za košarku - objašnjava Perić, koji je dobio i poziv za pripreme reprezentacije 10. srpnja.

- Stvarno sam zahvalan na tom pozivu. Zadnjih nekoliko godina malo me ima na popisu, malo ne. Ali, iskreno, ja sam tu kao osigurač. Ako se netko ozlijedi i otpadne - rekao je Perić i pohvalio kolege:

- Na četvorci je sjajni Šarić, nije ni bitno tko će mu biti zamjena, a tu je i mali Bender...

Komentari (3)
  • mislim da zaslužuje biti u reprezentaciji i moze biti koristan, ozbiljan je to kosarkas igra u itali 4 godine osvojio je naslov, igra u kontinuitetu dobro,dobra tehnika,skolovan igrac...

    22. 6. 2017,   11:41
  • Čestitke naškoj braći iz Venecije, živjela mletačka rupublika i sveto rimsko carstvo.

    22. 6. 2017,   13:43