Obavijesti

Sport

Komentari 15

Nastavlja se Kloppova bajka u 'redsima': Ovo je sjajno mjesto

Nastavlja se Kloppova bajka u 'redsima': Ovo je sjajno mjesto
1

Kada sam stigao poziv 2015. godine, osjećao sam da smo jedno za drugo. Jedino s potpunim uvjerenjem da suradnja ostaje komplementarna s obje strane, mogu se obvezati da ću ostati do 2024. godine...

VIDEO

Iako je još prije nekoliko mjeseci tvrdio da će napustiti Liverpool po isteku ugovora koji ga veže do 2022., Jurgen Klopp (52) je s 'redsima' ipak potpisao novi, poboljšani ugovor. Poznato je da bi se njemački trener htio vratiti u Njemačku, ali čelnici Liverpoola su brže bolje sjeli s njim za stol i ponudili mu novi ugovor do 2024., a karizmatični trener je to prihvatio. 

Pokretanje videa...

Lovren slavi Ligu prvaka 01:14

Do danas mu je na račun godišnje sjedalo devet milijuna eura. 'Redsi' nisu objavili koliku je povišicu dobio, ali za pretpostaviti je da su se engleski čelnici dobrano isprsili kako bi ga nagovorili da ostane na Anfieldu. Najplaćeniji trener Premier lige je Guardiola koji prima 23 milijuna eura godišnje, a Mourinho zarađuje čak 17,5 milijuna eura. Solskjaer je na osam milijuna eura, pa je za pretpostaviti da je pretekao Norvežanina.

- Za mene je ovo priznanje izgrađeno na svemu onome što smo postigli do sada. Kada vidim kako se klub razvija i kako se sve odvija, osjećam da moj doprinos klubu može samo rasti - rekao je Klopp za klupsku stranicu pa dodao:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Kada sam stigao poziv 2015. godine, osjećao sam da smo jedno za drugo. Jedino s potpunim uvjerenjem da suradnja ostaje komplementarna s obje strane, mogu se obvezati da ću ostati do 2024. godine. Liverpool je tako dobro mjesto. Nisam uopće mogao razmišljati o odlasku. Ne postoji bolje mjesto od ovoga - kazao je njemački trener.

Liverpool Press Day - Melwood Training Ground

On je u klub stigao 2015. godine i povezao se s navijačima. Tada je potpisao ugovor na sedam godina, ali sada ga je produžio na još dvije godine. Navijači su ga zavoljeli, a sa svojom karizmom i crtom vođe odveo je momčad do najvećih visina. Ugradio je u njih njemački mentalitet i svoj poznati totalni nogomet. S puno trke i agresivnosti, točno onako kako su igrale sve njegove momčadi. 

Doveo je igrače koje je htio, a sav trud je izašao na vidjelo. Prošle sezone osvojili su Ligu prvaka, a ove godine jure i po naslov Premier lige. Produljenje suradnje oduševilo je navijače koji će i dalje moći uživati u fantastičnim partijama Redsa i u borbama za naslove. A to je ono što Nijemac i garantira.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi