Obavijesti

Sport

Komentari 2

Nastradao kao Koch: Celticovi huligani petardom na golmana

Nastradao kao Koch: Celticovi huligani petardom na golmana
1

Češki golman Vaclav Hladky neće po dobrome pamtiti utakmicu sa Celticom. Naime, gostujući su ga navijači umalo pogodili pirotehničkim sredstvom, a Čeh se od šoka počeo tresti

VIDEO

Utakmica neprikosnovenog lidera škotskog prvenstva Celtica i davljenika St. Mirrena od početka je bila bitka Davida i Golijata i u takvom je tonusu bila sve do 85. minute.

Poveo je Celtic na gostovanju kod spomenutog protivnika već u 15. minuti golom mladog Weaha, a priču je što se rezultatskog dijela tiče zaključio Christie golom u 85. minuti. Nakon tog gola Christiea razgaljeni Celticovi navijači na teren veliku petardu koja je eksplodirala samo nekoliko metara od golmana St. Mirrena, Čeha Vaclava Hladkyja.

>>>VIDEO pogledajte ovdje<<<

Čeh se toliko prepao da je od straha jedva nastavio utakmicu. Odmah se uhvatio glavu, čučnuo se i pokušavao se smiriti. Nakon nekoliko minuta utakmica je ipak nastavljena, a očekuju se drakonske kazne i za St. Mirren (organizator utakmice nap.a.) i za Celtic čiji su navijači krivci za ovaj nemili incident.

- Razočaran sam, potpuno krivi tajming naših navijača. Mogli su ozbiljno ozlijediti golmana, pa sluh mu je mogao stradati! - kazao je strijelac drugog gola za Celtic, Christie.

Oštar je bio i Chris Sutton, legenda Celtica:

- Idioti, to nisu pravi Celticovi navijači. Nemam pojma zašto oni misle da je takav dekor utakmici potreban, samo su idioti.

Ovaj incident podsjeća na onaj bivšeg golmana Dinama, Nijemca Georga Kocha kojem je pirotehničko sredstvo eksplodiralo pored uha dok je branio za bečki Rapid.

- Još mi pišti u uhu i osjećam pritisak. Na pregledu kod liječnika ustanovljeno je da imam problema s ravnotežom i da se naginjem na desnu stranu. Ukoliko se to ne riješi, morat ću prekinuti nogometnu karijeru - kazao je tada šokirani Koch za Bild

Slična se stvar dogodila 2005. godine Petriku Sanderu, treneru Energie Cottbusa, kad je eksplozivna naprava puknula pored njega. Nikad se do kraja nije oporavio.

- Uvijek sam se pitao zašto se on tako pati. Sada znam kroz što prolazi - završio je Koch, a Sandar potvrdio:

- Mislim da mi zvižduk u uhu nikad neće prestati.

Od praska petarde Koch se srušio na tlo i oko pet minuta bio bez svijesti. U klupskoj su ga ambulanti stavili na infuziju, nakon čega su ga otpremili u bolnicu, gdje su ustanovljene ozljede zbog kojih je i morao završiti bogatu karijeru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'
NOVI PREDSJEDNIK

'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'

Ivan Bilić naglasio: Novi trener nam je prioritet, a trener koji dođe mora se prilagoditi sustavu igre prve momčadi. Kao što mora napraviti i akademija