Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Navali narode: Počela prodaja ulaznica za Euro 2020. godine

None Foto: ERIC GAILLARD/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Unutar prvog sata, primljeno je već više od 300 tisuća prijava iz 109 različitih zemalja, a prva faza prijava traje do 12. srpnja 2019. godine. Zanimljivo, jer još nijedna momčad nije potvrdila plasman na Euro

Europska nogometna federacija (UEFA) otvorila je u četvrtak mogućnost kupovine ulaznica za Europsko prvenstvo koje će idućeg ljeta biti održano diljem Starog kontinenta.

Unutar prvog sata, primljeno je već više od 300 tisuća prijava iz 109 različitih zemalja, a prva faza prijava traje do 12. srpnja 2019. godine.

Prijave su moguće isključivo putem službene Uefine poveznice.

FILE PHOTO: A logo is pictured on UEFA headquarters in Nyon | Autor: DENIS BALIBOUSE/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: DENIS BALIBOUSE/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Za sve utakmice s većim brojem prijava od broja raspoloživih ulaznica vlasnici će biti određeni ždrijebom te će svi navijači imati jednaku šansu bez obzira na datum prijave. Navijači koji u prvoj fazi ne uspiju dobiti ulaznice, imat će prednost u sljedećim fazama prodaje.

Za Europsko prvenstvo 2020. godine bit će raspoloživ rekordan broj od tri milijuna ulaznica, od čega će 2,5 milijuna biti namijenjeno navijačima zemalja sudionica i široj javnosti.

Prvenstvo će biti održano u dvanaest gradova u dvanaest različitih europskih država tijekom ljeta 2020, a polufinale i finale bit će na londonskom Wembleyu.

Komentari (2)
  • nista kao Rusija 2018... emocije

    13. 6. 2019,   21:23