Obavijesti

Sport

Komentari 27

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...

Ivan Bilić trebao bi biti predsjednik Hajduka. Bivši torcidaš glavni je kandidat, a jedan je fan napisao: 'Nadam se da će uspostaviti normalnu atmosferu bez ikakvih prgavih familija, mitomanije i da neće dopustiti da igrače postrojava itko drugi osim trenera

VIDEO

Sezona završava za mjesec dana, a Hajduk i dalje nema predsjednika, trenera i sportskog direktora. Kao što znamo, Marinka Akrap vrši dužnost predsjednice do dolaska novog čelnika, Mindaugas Nikoličius odlazi s pozicije direktora nakon kraja sezone, kao i Jure Ivanković koji je zasjeo u trenersku fotelju umjesto Mislava Karoglana.

Pokretanje videa...

Sažetak Slaven Belupo - Hajduk 01:21

Sezona je propala, snovi o naslovu prvaka su se rasplinuli, ali barem više nije sve tako crno nakon što su 'bili' pobijedili Slaven Belupo (1-0) i prekinuli niz od pet poraza kakav ne pamte od 1980. godine. Na njegovu sreću, Ivanković i igrači neće biti upamćeni kao prvi u povijesti koji su upisali šest poraza u nizu. Dok navijači razglabaju o novom treneru i rosteru za sljedeću sezonu, hoće li ostati Ivan Perišić i koliko igrača će otići, neke stvari konačno su se na Poljudu pomaknule s mrtve točke.

Slaven i Hajduk sastali se u 31. kolu SuperSport HNL-a

Nadzorni odbor marljivo radi na pronalasku novog predsjednika, a nakon proslavljenog hrvatskog vaterpolista Josipa Pavića koji je bio prvi izbor pa je ipak odustao, kao novo rješenje osvanuo je Ivan Bilić. Riječ je o bivšem torcidašu, a danas uglednom poduzetniku koji je izgradio ime u poslovnom svijetu. O njemu se malo zna osim toga da je nekada bio veliki navijač Hajduka, ali se potom okrenuo vjeri. Nije poznato ima li iskustvo rada u sportu, no čini se kako je NO pronašao u njemu reference za novog predsjednika s kojim će na Poljudu osvanuti bolji dani.

Dok njegovo ime kola javnošću, još bez službene potvrde, navijači Hajduka otkrili su na društvenim mrežama što misle o Biliću koji je najveći kandidat za predsjednika.

- Ivane, nevrime je! Nema šanse da nakon ovoga Perišić ostane.

- Idealan je za predsjednika, prošao je navijački dio. Nema bolje preporuke.

- Kad pomisliš da ne može gore, a ono...

- Vraćajte Lukšu!

- Tko god da dođe nadam se da će to biti netko tko će odmah uspostaviti normalnu sportsku atmosferu bez ikakvih prgavih familija, mitomanije da su svi protiv njih i tko neće dopustiti da igrače postrojava itko drugi osim budućeg trenera.

I to su samo neki od komentara navijača Hajduka, a hoće li Bilić zasjesti u predsjedničku fotelju, o tome odlučuje samo Nadzorni odbor. 
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi

VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!
NOVI PROBLEMI

VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!

Gosti su burno proslavili pobjedu, neki igrači su i pretjerali, a to je razbjesnilo pristaše Fenerbahčea koji su utrčali na parket i htjeli ih pretući
VIDEO Užasne scene: Golman Rudeša pao u nesvijest nakon teškog sudara s igračem Istre
UZNEMIRUJUĆE

VIDEO Užasne scene: Golman Rudeša pao u nesvijest nakon teškog sudara s igračem Istre

Matej Marković nastradao je u sudaru s igračem Istre Mladenom Devetkom. Izgledao je dezorijentirano, a kako se ništa ne smije riskirati kada je u pitanju udarac u glavu, trener Rudeša ga je izvadio iz igre. Istra je na kraju slavila 3-1