Obavijesti

Sport

Komentari 19

Marićev 'hat-trick' u rapsodiji novog jesenskog viceprvaka...

Marićev 'hat-trick' u rapsodiji novog jesenskog viceprvaka...
18

Osijek je dobio Inter 6-0, Marić je zabio hat-trick, Hajradinović, Henty i Špoljarić po jedan gol. Osijek je jesenski dio završio na drugom mjestu s bodom više od Rijeke koja utakmicu 18. kola igra u siječnju 2019.

VIDEO

Za početak, treba pohvaliti navijače, jer da nije bilo njih, ne bi se igralo u nedjelju u Gradskom vrtu, na kojem je Osijek pobijedio Inter 6-0. 

S ova tri boda Osijek ima 34, bod više od Rijeke koja ima utakmicu manje, ali i koja će tu utakmicu protiv Belupa u Koprivnici igrati tek u siječnju 2019. što znači kako je Osijek jesenski viceprvak!

Teren je bio sjajan, kao i igra Osijeka.

Za to treba skinuti kapu Kohorti čiji su članovi od sedam ujutro čistili snijeg na stadionu i na tribinama kako bi se utakmica mogla odigrati, a onda su odbili naknadu od 25 kuna po satu te je proslijedili na račun sugrađanke Dijane Vranješ koja mora na operaciju. Njihov primjer slijedili su i mnogi drugi koji su se hladnog nedjeljnog jutra pojavili na poziv kluba na akciju čišćenja snijega.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kapa do poda, Slavonci! Pokazali ste i veliko srce.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

00:55

Akcija trojca 22, 23, 24

Pojedinci na istočnoj tribini snijeg koji su očistili vraćali su na teren, u pravcu pomoćnog suca i u obliku svima nam poznatih gruda, ali službeni spiker ih je upozorio da to baš nije lijepo, gađati čovjeka koji je došao raditi svoj posao. Pa su prestali gađati suca i počeli gađati jedni druge. Dok su se oni nabacivali grudama, njihovi ljubimci su trpali na terenu.

Prvo akcija 22, 23, 24, baš je tim redoslijedom tekla akcija igrača koji na leđima imaju spomenute brojeve, Pušić je pokrenuo sve dugom loptom za Grgića koji asistira Mariću za 1-0.

Prije te akcije Grgić je spasio gol, nakon što je očistio loptu s gol crte, nakon udarca Postonjskog. Marić je izborio penal koji je Hajradinović u 35. minuti pretvorio u 2-0, a kad je zabio i Henty, u zadnjoj minuti prvog dijela, utakmica je praktički bila riješena.

No Osječani nisu stali ni u nastavku. Inter baš ničime nije pokazao da može barem smanjiti rezultat, a Osječani su navalili po još golova.

Prvo je Marić u 81. minuti pogodio za 4-0, samo tri minute kasnije Špoljarić je pogodio za 5-0 da bi priču 'hat-trickom' zaključio Marić u 89. minuti.

HNL, 18. kolo:

Osijek - Inter 6-0 (Marić 13', 81', 89', Hajradinović 35'p, Henty 45', Špoljarić 84')

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'
ANALIZA TOMISLAVA IVKOVIĆA:

'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'

Kad je zdrav, Pjaca može biti prevaga. Dio utakmice bio je i druga špica, jako je opasan, surađuje sa suigračima, ima udarac, sve, tvrdi nekadašnji golman i trener