Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Navijači 'redsa': City je slavio zbog preduge trave na Etihadu

None Foto: REUTERS

Navijači Liverpoola nikako se ne mogu pomiriti s porazom od Manchester Cityja (2-1). Nakon prozivanja VAR-a koji im opravdano nije dodijelio gol, novi razlog sad su našli u duljini trave na terenu stadiona

Ne mogu vjerovati kolika je bila trava na Cityjevom terenu. Količina koja nije bila podrezana, to jednostavno nije izgledalo dobro, zaključio je Neil Atkinson u videu na YouTube kanalu 'The Anfield Wrap'.

On je sa svojim gostima Melissom Ready i Paulom Copeom došao do zaključka da je to sve plod Guardioline pripreme utakmice.

- To je napravio kako bi spriječio brza dodavanja koja je u nekoliko navrata istaknuo kao Liverpoolovu prednost i mislim da to sve govori o pripremi za tu utakmicu - zaključili su gosti podcasta, ali i vjerojatno smetnuli s uma kako je City 'poznat' po svojoj sporoj igri i građenju napada na dugim loptama.

Još uvijek ne mogu preboljeti ni odluku VAR-a da 1.12 cm lopte koja nije prešla crtu znače da gol ne može biti priznat. Čak su i pokrenuli potpisivanje online peticije da se još jednom provjeri preciznost te odluke.

Foto: PHIL NOBLE/REUTERS, Screenshot Peticiju je dosad potpisalo 603 ljudi. Bilo kako bilo, 'redsi' (54) su još uvijek četiri boda ispred Cityja (50). 'Građani' ovog vikenda igraju kod kuće protiv neugodne momčadi Wolverhamptona, dok Liverpool gostuje kod Brighton Hove and Albiona.

Komentari (8)
  • Alo Fabijane, nije to VAR nego Goal line technology!! Ne piši gluposti...

    7. 1. 2019,   23:31
  • Ti sigurno imaju balkanskog mentora. Preduga trava bi vise stetila Man. C. jer oni igraju vise tehnicki i kombinitorike po travi nego Liverpool.

    8. 1. 2019,   00:42
  • Vodstvo PL nije moglo dozvoliti reprizu iz prošle godine kada je sve bilo riješeno prerano, ali bez obzira na to Liverpool sve drži u svojim nogama kao i prije nekoliko godina kada su se sami " poskliznuli ". Neka pripaze da im se ove godine ne dogodi isto !

    8. 1. 2019,   08:57