Obavijesti

Sport

Komentari 2

Navijanje, golovi, isključenje i fešta: Mame zaigrale nogomet!

Navijanje, golovi, isključenje i fešta: Mame zaigrale nogomet!
3

Sve se pokazalo punim pogotkom, mame su inače najglasnije na utakmicama, a sada su za njih navijali muževi i djeca. Bila je to prava fešta, a uzvrat ćemo organizirati već u rujnu...

VIDEO

Nogomet nije samo sport za muškarce. To su dokazale mame iz Trnja i Jaruna koje su međusobno zaigrale u revijalnoj utakmici u sklopu 2. Turnira roditelja NK Trnja. Na cijelu ideju stigli su treneri iz omladinskih pogona ta dva kluba, Igor Miletić (Trnje) i Hrvoje Sliva (Jarun), taj dvojac pobrinuo se da prije finalne utakmice turnira svoje snage odmjere mame čija djeca igraju u omladinskim pogonima ta dva kluba.

- Mi u klubu jednom godišnje odradimo turnir roditelja čija djeca igraju u NK Jarun, a sada nam je na pamet došla ideja da konačno zaigraju i mame. One su uvijek najglasnije na utakmicama klinaca, pa je ovo bila prilika i da djeca navijaju za njih - kaže nam Hrvoje Sliva, pa nastavlja:

- Sve smo riješili vrlo brzo, praktički u pola dana. Ja sam jednoj mami poslao poruku, ona je sve to organizirala u "pet minuta", pa smo prije finala zaigrali protiv Trnja. Bio je pravi spektakl, muževi i djeca su navijali, mame igrale nogomet. U svakom slučaju sve je ispalo vrlo pozitivno, prava zezancija, pa sada vjerujemo kako će ovaj ogled postati i tradicija. Ma bio je to pravi "show", a klinci su sada navijali za svoje mame.

Trnje je na koncu slavilo 2-1, a u prilično zanimljivoj utakmici bilo je žutih, dok je čak crveni karton dobio trener ekipe mama Trnja.

- Moram priznati kako sam se malo iznenadio kvalitetom nogometa koji su pokazale mame klinaca, a Trnje je ipak bilo bolje. Jedna mama iz njihovih redova aktivno igra nogomet, drugoj je suprug nogometni trener, ali i jarunske su se mame pokazale u pravom svjetlu. Stvarno, baš je bila prava nogometna fešta, kasnije smo se i svi lijepo podružili na zajedničkoj večeri. Sad je red na nama, mi moramo organizirati uzvrat u rujnu.

Možda će vas jarunske mame do tada smijeniti, ipak ste ih odveli u poraz...

- Ma neće, neće one mene bušiti, haha. One su "uvijek vjerne". Čak se skupilo puno ljudi, djeca i muževi su pljeskali i navijali, od prve do zadnje minute je to bio pravi spektakl. I pun pogodak, vjerujem da će tako biti i dalje - završio je Sliva.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe