Obavijesti

Sport

Komentari 76

Nažalost, Olimpijske igre će za naše mlade očito biti samo san

Nažalost, Olimpijske igre će za naše mlade očito biti samo san
1

Naša mlada reprezentacija je u prvoj utakmici Europskog prvenstva u San Marinu izgubila od Rumunjske 4-1. Još nas čekaju utakmice protiv Engleza i Francuza, ali polufinale i Tokio su sad jako daleko

VIDEO

Najave su bile velike. Nikola Vlašić ustvrdio je kako smo među pritajenim favoritima na Euru U-21. Očekivali smo pravo izdanje Gračanove momčadi u San Marinu protiv Rumunjske, a uništila su ih dva igrača slavnih prezimena. Jedan je Puscas, a drugi je Hagi. Sin slavnog Gheorghea, 'Maradone s Karpata'. Već nakon 15 minuta sve je praktički bilo riješeno.

Vlašić je nas je golom koju minutu kasnije vratio u igru, ali do kraja utakmice naše mlade snage nisu uspjele napraviti ništa konkretno. Rumunji su nakon greške Sose zabili još jedan gol i zasluženo su slavili.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:51

Šteta, baš šteta. Prva je utakmica bila ključna. Rumunji su morali pasti da bismo se mogli nadati plasmanu u polufinale Eura i sanjati Olimpijske igre u Tokiju iduće godine. Nažalost, očito će Olimpijske igre za naše klince ostati samo san. Teško je očekivati da se momčad Nenada Gračana podigne iz pepela i dobije Engleze i Francuze u preostale dvije utakmice.

Doista, očekivali smo jako puno od naših igrača protiv Rumunjske. Posavec, Benković, Sosa, Šunjić, Moro, Halilović, Vlašić... To na papiru izgleda jako dobro, ali na terenu nije bilo tako.

Presjekli su naše mlade "vatrene" rani golovi i ozljeda Josipa Brekala. Stradao mu je mišić, a odmah nakon njegovog izlaska smo primili drugi gol. Vjerovali smo kako će Hrvatska u trećem nastupu na Euru U-21 napokon proći skupinu, kako bi mogla doći do završnice, ali daleko je to od najboljih mladih momčadi u Europi u ovom trenutku.

Šok za 'mini vatrene'! Rumunji ih deklasirali na otvaranju Eura
Šok za 'mini vatrene'! Rumunji ih deklasirali na otvaranju Eura
Dobili smo jeftine golove: Loše reakcije obrane su bile skupe...
Dobili smo jeftine golove: Loše reakcije obrane su bile skupe...

To su sve mladi momci, neki su već sad zvijezde, a neki će sigurno biti zvijezde. Naravno da ih se ne smije "napasti" nakon jedne slabe partije. Izborili su Euro, u San Marino su došli s velikim ambicijama, ali negdje je krenulo po zlu.

Nema sumnje kako će Nenad Gračan za iduću utakmicu napraviti neke promjene. Slijede nam Francuzi u petak. Pobjeda je imperativ, ali treba biti realan i reći kako će ovakva Hrvatska teško ozbiljno zaprijetiti Francuskoj i Engleskoj. 

Čuda se događaju, ali ako se po jutru dan poznaje. Rumunji su baš razbili naše mlade.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu