Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

NBA od 2017. godine dopušta reklame na dresovima igrača

None Foto: REUTERS/PIXSELL

Reklame na majicama pomažu dubljoj suradnji s našim partnerima, a dodatna ulaganja pomoći će rastu našeg sport, rekao je povjerenik NBA lige Adam Silver

Američka profesionalna košarkaška NBA liga objavila je u petak kako će od sezone 2017/18. dopustiti klubovima postavljanje reklama na dresove.

- Reklame na majicama pomažu dubljoj suradnji s našim partnerima, a dodatna ulaganja pomoći će rastu našeg sporta - izjavio je povjerenik NBA lige Adam Silver.

Zasad je dogovoren trogodišnji pilot-projekt tijekom kojega će svaki klub imati pravo na dres postaviti reklamu veličine 6x6 centimetara na prednjoj lijevoj strani dresa.

NBA će tako postati prva od četiri velike profesionalne lige u SAD-u, uz to su MLB (baseball), NFL (američki nogomet) i NHL (hokej na ledu) koja će dopustiti reklamiranje na dresovima.

Komentari (13)
  • glupost,unakazit ce dresove..nije ni nba kao sto je bio

    15. 4. 2016,   21:26
  • zamisli na dresu bullsa ili lakersa pise konzum :)

    16. 4. 2016,   08:00
  • Ako dođu reklame,doći će i vlasnici kladionica i tada jedan od rijetkih sportova koje smatram poštenim s ovakvom odlukom doći će u pitanje kao i ostali sportovi gdje su im kladionice sponzori..

    15. 4. 2016,   18:22