Obavijesti

Sport

Komentari 8

NBA u Londonu: Šarić protiv Žižića, 76-ersi na Celticse...

NBA u Londonu: Šarić protiv Žižića, 76-ersi na Celticse...
1

NIJE PRVI PUT Celticsi su 2007. u Londonu igrali predsezonski dvoboj protiv Minnesote, a 76ersi su 2013. u Manchesteru igrali pripremnu utakmicu uoči sezone protiv Oklahoma City Thundera

VIDEO

Košarkaši Philadelphia 76ersa i Boston Celticsa odigrat će 11. siječnja 2018. godine u londonskoj O2 Areni utakmicu regularnog dijela nove sezone, objavili su u četvrtak iz ureda NBA lige. 

Ta će utakmica biti posebno zanimljiva i hrvatskim ljubiteljima košarke, jer bi se u njoj trebali na suprotnim stranama naći dvojica naših košarkaša: u dresu 76ersa zaigrat će Dario Šarić, jedan od najboljih novaka NBA lige u prošloj sezoni, a u dresu Boston Celticsa trebao bi se pojaviti Ante Žižić, kojemu će to biti prva sezona u najjačoj ligi svijeta.

Uz spomenutu dvojicu, europski ljubitelji NBA košarke moći će uživati u majstorijama All-Star igrača iz redova Bostona, razigravača Isaiaha Thomasa, centra Ala Horforda i tek pridošlog šutera Gordona Haywarda koji je u ljetnom prijelaznom roku stigao iz Utah Jazza.

S druge strane, Philadelphia se može pohvaliti mladom, perspektivnom momčadi u kojoj ćemo vidjeti prve izbore s posljednja dva NBA drafta, prošlogodišnjeg 'broja 1' Australca Bena Simmonsa i ovogodišnju prvu zvijezdu Amerikanca Markellea Fultza, te kamerunskog centra Joela Embiida koji je do ozljede bio najizgledniji kandidata za nagradu "Novak godine" u prošloj sezoni.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ovo će biti osma utakmica regularnog dijela NBA sezona kojoj je London domaćin, a za obje momčadi će to biti druga utakmica na tlu Velike Britanije. Celticsi su 2007. u Londonu odigrali predsezonski dvoboj protiv Minnesota Timbervolwesa, a 76ersi su 2013. u Manchesteru igrali pripremnu utakmicu uoči sezone protiv Oklahoma City Thundera.

Događaj je nazvan NBA London Game 2018, a zajednički ga organiziraju najbolja košarkaška liga svijeta i Anschutz Entertainment Group (AEG). Ulaznice će biti puštene u prodaju tijekom listopada ove godine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'
ANALIZA TOMISLAVA IVKOVIĆA:

'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'

Kad je zdrav, Pjaca može biti prevaga. Dio utakmice bio je i druga špica, jako je opasan, surađuje sa suigračima, ima udarac, sve, tvrdi nekadašnji golman i trener