Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Ne brinite za moje godine, osvojit ću vam prvenstvo!’

None Foto: 24sata

Ćiro je nakon odlaska s mjesta izbornika repke BiH otišao u Kinu. Potpisao je dvogodišnji ugovor te je razveselio Kineze najavom da ide po naslov

Nakon što je podnio ostavku na mjesto izbornika Bosne i Hercegovine, Ćiro Blažević (74) djelovao je tužan kao rijetko kad. Posao je pronašao vrlo brzo, otišao je u kineski prvoligaš Shenhuu iz Pekinga. Ćiro je navodno za sedam mjeseci trebao dobiti milijun eura. No došavši u Peking, ipak je potpisao dvogodišnji ugovor, a raspoloženje mu se naglo popravilo. Opet je u velikoj formi.
- Maksimalno ću se posvetiti Shenhui, ništa drugo nije mi važno - rekao je Ćiro i dodao:
- Vjerujte mi, mogu odvesti klub na razinu koju svi naši navijači očekuju, a to je vrh. Osvojit ću vam prvenstvo - rekao je.
Priča o njegovim godinama je neizbježna, one su bile tema i odmah nakon dolaska u Peking. Ćiro se opet dobro snašao...
- Ne brinite se za moje godine, još sam dovoljno vitalan i ambiciozan - “smirivao” je Kineze Ćiro i dodao da su godine prednost.
- Shenhua je klub s visokim ciljevima, s kojima se neki ne mogu nositi. No ja sam iskusan i taj ću problem znati riješiti - kaže Ćiro.
A za početak je najavio da će se vrlo brzo riješiti i nekih igrača.
- Moji su kriteriji za igrače vrlo visoki, a odmah sam primijetio da ih neki igrače ovdje ipak ne zadovoljavaju - dodao je.

Komentari (6)
  • maciro je nogometni klaun. Jedino sto je osvojio je to 3 mjesto sa plug & play generacijom. Nije on nikakav znalac, samo je showman i glumac. Al da je legenda, je!

    22. 12. 2009,   10:50
  • Obuko se ko Mao :) Ćiro posvuduša,svima se uvlači u otvore :)

    22. 12. 2009,   08:55
  • @daxdax.. pa zašto bi se uvlačio, pa nije on kriv šta ga oni plačaju mil. dolara.. čovijek je došao pobrati pare, a još i ako osvoji koji naslov bit će im bog i svi sretni.. od njega se može puno naučiti, mislim da se za njega zna i na Grenlandu ili na Južnom polu.. definitivno legenda..

    22. 12. 2009,   09:24