Obavijesti

Sport

Komentari 3

Ne ide bez Hrvata: Brozović i Perišić sigurni, Vrsaljko upitan

Ne ide bez Hrvata: Brozović i Perišić sigurni, Vrsaljko upitan
1

Vrsaljko je pod upitnikom za Wembley zbog ozljede zadobivene... Na Wembleyu. Brozović protiv Frosinonea nije igrao zbog kartona, a Perišića je Spalletti odmarao prije Lige prvaka jer mu je prevažan u svakoj varijanti

VIDEO

Nakon što je seriju domaćih i europskih trijumfa prekinuo porazom u Bergamu, Inter se vratio pobjedama lakom i uvjerljivom pobjedom nad Frosinoneom (3:0). Zvijezde večeri bili su dečki koji inače uglavnom počinju na klupi, Senegalac Keita Balde i Argentinac Lautaro Martinez.

Trojica hrvatskih nogometaša koji nose igru Intera nisu igrali ni minute. Marcelo Brozović je odrađivao utakmicu suspenzije zbog crvenog kartona zarađenog u potopu kod Atalante, Šime Vrsaljko se oporavlja od ozljede zadobivene/pogoršane u dresu hrvatske reprezentacije na Wembleyu, a Ivan Perišić je dobio vikend odmora, bio je u zapisniku, ali nije ulazio u igru.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

O tome, kroz hvalospjeve, naveliko pričaju i Talijani. Hrvatski nogometaši su, logično, silno cijenjeni na Apeninima.

Spalletti na desnom beku korisiti i Danila D'Ambrosija, ali uz svo dužno poštovanje prema talijanskom rutineru Vrsaljko je ipak druga dimenzija. Sa našim braničem Interova igra ima nuepitnu kvalitetu više, posebno u ofenzivi. Pa Corrierre dello Sport ističe kako najveća neizvjesnost oko startne postave vlada upravo oko Vrsaljka koji je jučer trenirao odvojeno od suigrača, nastup na Wembleyu mu je pod upitnikom, a liječnički tim radi 24/7 da Hrvata osposobi za Ligu prvaka.

Četiri lava

Ivan Perišić od divnog mundialskog ljeta za Hrvatsku i dalje igra u svom stilu, vrhunski. Za Inter... Ipak malo ispod razine na koju su Talijani navikli. A svaka čast Keiti, ali bez Perišića to nije - to. Pa činjenicu da protiv Frosinonea nije igrao najtiražnija Gazzetta dello sport objašnjava naslovom: 'Na Wembleyu su ključ četiri lava... Icardi, Asamoah te - Brozović i Perišić'.

Kapetan jer je stroj za golove, Ganac jer je upravo njegovim ulaskom Juventus prošle sezone okrenuo utakmicu Lige prvaka baš u Londonu protiv Tottenhama, a Brozović jer je dirigent, ključni i najvažniji Interov igrač ('Taj dečko trči k'o maratonac, a ima kompas u nogama', Spalletti) i Perišić jer niti jedna istinski velika pobjeda nije prošla bez velike role omiškog majstora.

Torinski Tuttosport ističe da je Perišić u isto doba ove sezone na kontu imao 4 gola i 5 asistencije dok je u post-mundialskoj 2018/18-oj zasad stao na 2 gola i 2 asistencije, ali 'radi se o igraču kojega se nemoguće odreći, nogometašu koji radi razliku i znanjem, i taktičkom inteligencijom, i trkom od gol-aut linije do gol-aut linije i kombinacijom brzine i fizičke moći zbog kojih na terenu ide k'o tenk... Ako ima svoju večer, nemoguće ga je zaustaviti'.

Inter je ove sezone napravio lako uočljiv i silan pozitivni iskorak. Na samo bod su Napolija u Serie A, samo im bod treba za prolazak skupine u Ligi prvaka... A to - ne ide bez Hrvata.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu