Obavijesti

Sport

Komentari 40

Conor McGregor izazvao kaos: Ja sam lav i pojest ću te živog

Conor McGregor izazvao kaos: Ja sam lav i pojest ću te živog
2

Conor McGregor i Nate Diaz borit će se na UFC 196 eventu u Las Vegasu. Irac i Amerikanac umalo su se potukli na konferenciji za novinare uoči borbe...

VIDEO

Burno je bilo na "presici" uoči UFC 196 eventa u Las Vegasu 5. ožujka gdje će se u glavnoj borbi večeri boriti Irac Conor McGregor i Amerikanac Nate Diaz. 

Nakon što su odradili druženje s novinarima, na red je stiglo sučeljavanje na pozornici. A to nije dobro završilo.

Nate Diaz je ispružio šaku prema McGregoru, Irac je trpio u sebi pa pukao. Udario je Diaza po ruci, a uskoro je na pozornici bilo puno ljudi, od kojih se većina brinula kako McGregor i Diaz ne bi prerano počeli svoju borbu.

- Nadam se da će Nate izdržati, da neće tako brzo pasti. Ja ću se zaletjeti na njega kao lud. Bilo bi super kad bi se Nate pojavio na meču. Čovječe, nadam se da se nisi uplašio i da ćeš doći. Barem zbog navijača - podbadao je McGregor Diaza.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ja sam lav i pojest ću te živog. Tvoji prijatelji gazele mogu samo gledati što ću ti raditi u kavezu. Ljudi me se boje, bježe od mene, ali ja ih vrebam i progonim. To ću napraviti i tebi. Igrat ću se s tobom, momče - nastavio je McGregor.

Nije ovo tvoj show. Možda i dobijem batina, ali baš me briga. Stižem - poručio mu je Nate Diaz, koji u karijeri ima 19 pobjeda i 10 poraza. 

McGregor je na istom broju pobjeda, ali uz samo dva poraza.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu