Obavijesti

Sport

Komentari 45

"Ne mogu nam ništa, ne mogu nam ništa": I nisu nam mogli...

"Ne mogu nam ništa, ne mogu nam ništa": I nisu nam mogli...
7

Dali smo zadnji atom snage da pobijedimo Francuze. Sad moramo riješiti sve do kraja protiv Mađara. Svi smo strašno odigrali, rekao je Marko Kopljar nakon slavlja

VIDEO

Slavko Goluža pozvao je minutu odmora u trenutku kad smo imali Francuze na dlanu. U drugom dijelu dobili smo ih 18-10. Nitko u zadnjih par godina nije bio tako uvjerljiv protiv aktualnih svjetskih, europskih i olimpijskih prvaka. 

"Ne mogu nam ništa, ne mogu nam ništa!", vikao je netko od hrvatskih rukometaša dok im je u minuti odmora Goluža pokušao objasniti neke stvari. 

U 29-22 pobjedi protiv Francuza nosio nas je fenomenalni dva metra i deset centimetara visoki ljevak Marko Kopljar. Zabio je sedam golova iz osam pokušaja. Francuzi za njega nisu imali rješenja.

- Dali smo zadnji atom snage da pobijedimo Francuze. Sad moramo riješiti sve do kraja protiv Mađara. Svi smo strašno odigrali - rekao je Kopljar nakon utakmice i dodao:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ah, morao je doći i moj dan...

Drugo poluvrijeme odigrali smo sjajno. Što su se igrači dogovorili u svlačionici?

- Da još više trčimo. Znali smo da ih imamo i da ih možemo dobiti ovaj put - rekao je Kopljar.

Ivan Čupić burno je proslavljao svaki gol. A zabio je sedam golova. 

- Znali smo da nas čeka teških 60 minuta, da Francuzi nisu u nekoj formi. Otvorilo nam se u drugom dijelu i zasluženo smo pobijedili - rekao je Čupić i dodao:

- Navijači su nas bodrili fenomenalno, atmosfera je bila sjajna. Hvala im. Nadam se da smo ih kupili na još barem jednu utakmicu.

Izbornik Slavko Goluža bio je zadovoljan. Kako i ne bi bio. Možda večeras već osiguramo polufinale, a razbili smo Francuze i poslali ih kući.

- Vratili smo momčad u život nakon poraza od Španjolske. Igrači su odradili sve što sam od njih tražio. Moramo stišati euforiju i koncentrirati se. Neće nam biti lako protiv Mađara koji nemaju što izgubiti. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener