Obavijesti

Sport

Komentari 22

Ne opet, Tome! Žurio poljubiti Gisele pa ostao bez svog dresa

Ne opet, Tome! Žurio poljubiti Gisele pa ostao bez svog dresa
7

Tom Brady nakon pobjede Patriotsa u Super Bowlu nije mogao pronaći svoj dres. Prije dvije godine mu se dogodila identična situacija, a na kraju je policija ukradeni dres pronašla u Meksiku...

VIDEO

Osvojio je i šesti Super Bowl naslov pa potrčao poljubiti suprugu Gisele Bundchen. Kakva će to biti uspomena na ovaj veliki uspjeh!

Ali lako je moguće da Toma Bradyja za novi naslov prvaka neće podsjećati i dres iz velikog finala, jer se čini da ga je izgubio - ponovno.

New England Patriotsi pobijedili su Los Angeles Ramse u 53. Super Bowlu 13-3 u Atlanti, a quarterback Patriotsa je ponovno ostao bez dresa, samo dvije godine otkako mu je ukraden iz svlačionice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Znaš li gdje ti je dres? - upitao je jedan novinar Bradyja kojeg je uhvatio trenutak panike, a onda se bacio na potragu po ormariću. Možda se netko iz njegove momčadi prisjetio neslavne epizode od prije dvije godine pa je dres sklonio na sigurno, a možda je već i na putu za Meksiko...

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Super Bowl 2019 00:45

Novinar iz Meksika ukrao dres, pronašao ga FBI

Brady je 2017. godine osigurao svoj peti naslov, predvodio suigrače do nevjerojatnog povratka nakon 25 poena zaostatka protiv Atlanta Falconsa. Nakon utakmice doznao je da mu je iz svlačionice ukraden dres.

- Uskoro će biti na eBayu - rekao je Brady nakon te utakmice. 

Policija u Houstonu krenula je u potragu, a pomogao im i je i FBI

Nakon što su zajedno s policijom pregledali sate i sate video materijala s nadzornih kamera, ispitali svjedoke i aktere, pronašli su lopova.

Radi se o neimenovanom meksičkom novinaru koji je imao akreditaciju za utakmicu i propusnicu za svlačionicu. Kod njega su, osim ovog dresa koji bi na crnom tržištu mogao doseći cijenu od pola milijuna dolara, pronašli i Bradyjev dres iz Super Bowla 2014. godine. Još nisu objavili je li i njega 'maznuo'.

Američka televizija Fox objavila je ekskluzivnu snimku na kojoj se vidi kako meksički novinar s Bradyjevim dresom u ruci opušteno izlazi iz svlačionice New Englanda.

Tome, nakon ove dvije neslavne epizode, moraš biti malo pažljiviji...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića