Obavijesti

Sport

Komentari 8

'Ne razmišljam još o mirovini, igrat ću dok me tijelo sluša...'

'Ne razmišljam još o mirovini, igrat ću dok me tijelo sluša...'
1

Marin u zadnje vrijeme ima malo slabije rezultate nego što smo svi navikli, ali oscilacije su sastavni dio sporta i siguran sam da će se ubrzo vratiti u formu, rekao je neuništivi Ivo Karlović...

VIDEO

Najstariji tenisač s pobjedom na ATP Touru u povijesti, najstariji tenisač na Wimbledonu nakon 1975. godine, sudionik najstarijeg dvoboja u povijesti tenisa. Sve te rekorde porušio je nevjerojatni Ivo Karlović.

Dr. Ivo je nedavno napunio 40 godina, no i dalje svako jutro nakon što ustane, uzmi reket i lopticu i ode na trening, jer bez toga jednostavno ne može. 

Div sa Šalate je ispao u Wimbledonu u drugom kolu, a izgubio je od Fabbiana nakon velike borbe, a u razgovoru za Tportal progovorio je i o završnici gdje su stigli Nadal, Federer, Bautista Agut i Đoković, a i o američkoj senzaciji Cori Gauff.

- Pozorno pratim ovogodišnji Wimbledon i po onome što sam vidio, mislim da će finale igrati Novak i Nadal, ali s druge strane jasno je kako je baš sve otvoreno u ovoj fazi natjecanja. Iskreno, nadam se da će Novak Đoković osvojiti svoj peti Wimbledon. Cijenim ga kao osobu i kao tenisača i volio bih da netko s ovih prostora bude najbolji. Coco je postala prava svjetska senzacija i mislim da će imati veliku karijeru. Sigurno je njena pojava dobra za tenis, pogotovo ženski tenis. Uživao sam u njenim mečevima.

Marin Čilić odigrao je još jedan turnir za zaborav. Ova sezona jedna mu je od gorih u karijeri, a letio je iz drugog kola Wimbledona i Roland Garrosa, a nije briljirao ni na Mastersima. No Ivo je siguran da će se Marin jako brzo vratiti u formu.

Tennis - Australian Open - Hisense Arena, Melbourne, Australia

- Marin u zadnje vrijeme ima malo slabije rezultate nego što smo svi navikli, ali oscilacije su sastavni dio sporta i siguran sam da će se ubrzo vratiti u formu. Nije lagano godinama imati istu motivaciju, želju i formu. Marin svakako ima kvalitetu da se brzo vrati u top 10.

Mnogi su se pitali odakle mu više snage za tenis, da je vrijeme za mirovinu, no daleko je to još. Dr. Ivo rekao je da će igrati dok god ga tijelo služi. Jer kad tenisač od 40 godina odigra meč od 3 sata i ispali preko 30 aseva, onda je jasno da je u sjajnoj formi.

Obzirom na sadašnju formu, mi se nadamo da ćemo ga još jako dugo gledati.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka