Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

"Ne smijem igrati brze lopte jer još uvijek imam metak u glavi"

None Foto: 24sata/ilustracija

Paragvajski 31-godišnji nogometaš Salvador Cabañas jako se veseli svom povratku aktivnom bavljenju nogometom i to dvije godine nakon što je dobio metak u glavu...

U glavu je nesretnog nogometaša Salvadora Cabañasa 25. siječnja 2010. godine pucao muškarac nakon svađe u zahodu jednoga noćnog bara u glavnome meksičkom gradu Ciudad de Mexicu.

Zbog teške i po život opasne ozljede glave, Cabañas, tada inače ponajbolji paragvajski nogometaš, ostao je bez prilike za nastup na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi, kao i bez izglednoga europskog angažmana.

- Moram biti oprezan da ne igram glavom lopte koje su vrlo brze, jer i dalje imam metak u svojoj glavi. To je razlog zašto radim prema svom potpunom oporavku, jer želim biti 100% spreman kako bih potpuno uživao i dao sve što mogu - rekao je Cabañas za Fifa.com.

- Sanjao sam o svojem povratku tako često, tako dugo vremena. A nevjerojatno je završiti u klubu u kojem sam započeo karijeru. Dali su mi priliku, otvorili su mi vrata i mogu trenirati i dovršiti svoj oporavak. Stoga im ne mogu biti dovoljno zahvalan - dodao je Paragvajac, koji će karijeru nastaviti u 12 de Octubreu, klubu iz treće paragvajske lige u kojem je započeo svoju profesionalnu karijeru 1998. godine.

Komentari (8)
  • Jbt lik je dobio metak u glavu , i vratio se opet igrati .... nestvarno , svaka cast

    19. 3. 2012,   17:43
  • To je pravi IGRAČ !

    19. 3. 2012,   18:55
  • Ma ne brini i Ava Karabatić ga ima, pa je svejedni išla u " Survivor" .haha Svaka čast, skidam kapu!

    19. 3. 2012,   17:54