Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Ne znam gdje mi je bila glava': Klasnić je prošao nezamijećen

None Foto: Instagram

Označi prijatelja koji te više ne prepoznaje, napisao je u objavi na Instagramu bivši hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Klasnić. Obratio se Dejanu Lovrenu s kojim se fotografirao na zagrebačkoj Šalati

Brojni poznati hrvatski sportaši u srijedu su bili na zagrebačkoj Šalati, gdje su sudjelovali na prvom humanitarnom teniskom turniru Gem Set Hrvatska u organizaciji Zaklade Marin Čilić.

Tenis su, između ostalih, zaigrali i bivši hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Klasnić (39) te sadašnji, Dejan Lovren (29). Između njih je deset godina razlike, ali nema sumnje da Liverpoolov stoper može prepoznati bivšu zvijezdu Werdera, zar ne?

Hm... Razmislite ponovno.

POGLEDAJTE VIDEO:

Klasnić je, naime, u četvrtak na Instagramu objavio video u kojem se vidi kako Lovrena traži zajedničku fotografiju, a Dejan pristaje bez ikakve posebne reakcije, kao da se radi o običnom navijaču. Bilo je jasno da nije prepoznao Ivana.

"Označi prijatelja koji te više ne prepoznaje", napisao je u opisu bivši "vatreni".

"Dragi, oprosti, stvarno ne znam gdje mi je bila glava", ispričao se Lovren.

"Znam ja gdje ti je bila", nasmijao se Klasnić u odgovoru.

Javili su se u komentarima na tu objavu uz obilje smajlića Lovrenov suigrač u reprezentaciji Šime Vrsaljko, nekadašnji Klasnićevi suigrači Mladen Petrić, Gordon Schildenfeld i David Wheater (Bolton), supruga Ivana Rakitića Raquel, osvajači Davis Cupa Mate Pavić i Ivan Dodig, bivši član "elfa" Kevin Kurányi...

Komentari (12)
  • A ko bi ga prepoznao sa kapom i osisanim do glave

    13. 6. 2019,   18:36
  • Pa da sam igracina poput lovrena nebi se ni ja druzio s poluigracima

    13. 6. 2019,   18:40