Obavijesti

Sport

Komentari 20

Nećemo u Split u busu koji je kao onaj iz 'Ko to tamo peva'

Nećemo u Split u busu koji je  kao onaj iz 'Ko to tamo peva'
2

Nemamo nikakve prihode! Nemamo nijednog sponzora! Pravo da vam kažem, nemam više nikoga da zovem, rekla je sportska direktorica Partizana Tatjana Rakas...

VIDEO

Prije samo nekoliko dana u Sisku, pala je pomirba hrvatskog i srpskog vaterpolskog saveza.

Svi grijesi su oprošteni, incident u Splitu zaboravljen, a dogovoren je nastavak Regionalne lige u kojoj će srpski klubovi ipak nastupati u Splitu. No, Jadranska liga je opet pod upitnikom.

Vaterpolski klub Partizan je pred bankrotom, a više si ne mogu ni priuštiti putovanja u Hrvatsku. Stanje u svijetu vaterpola nije baš na nekoj razini, klubovi se bore da prežive sezone, love sponzore da ubodu nek "kunu". Samo oni najjači i najbogatiji lako prežive, a ostali su praktički "sirotinja". Vaterpolo je jedan od najatraktivnijih i najtežih sportova, ali i jedan od najpodcjenjenijih. Klubovi od Jadranske lige praktički i nemaju neke prihode, a to je koštalo Partizan koji muku muči s novcima.

- Nemamo nikakve prihode! Nemamo nijednog sponzora! Pravo da vam kažem, nemam više nikoga da zovem. Na sve načine i preko mnogih prijatelja borila sam se kako bih osigurala novac za prijevoz i smještaj - rekla je Tatjana Rakas, sportska direktorica Partizana.

Zagreb: 16. kolo Triglav A1 regionalne vaterpolo lige, HAVK Mladost - VK Partizan

Crno bijeli su sedmerostruki osvajači Lige prvaka, najbolji klub u Srbiji. Sljedeću utakmicu trebali su igrati u Splitu, ali od toga neće biti ništa jer nemaju novaca za prijevoz.

- Novac za odlazak u Split nemamo! Na gostovanja smo išli autobusima poput onog iz kultnog filma „Ko to tamo peva“. Spavamo u najjeftinijim i najlošijim hotelima, koji su u stanju raspada, samo da bismo došli do bazena i odigrali utakmicu - žali se sportska direktorica.

Od utakmice Jadrana i Partizana koja se treba igrati u srijedu, čini se da neće biti ništa.

To opet dovodi pod upitnik nastavak Regionalne lige. U klubu sklapaju kraj s krajem da uopće izdrže sezonu do kraja, a Partizan je na konopcima i čini se da su gašenje i bankrot neizbježni.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe