Obavijesti

Sport

Komentari 70

Nedodirljivi i dosadni! Dinamu fali 'heavy metal' nogometa...

Nedodirljivi i dosadni! Dinamu fali  'heavy metal' nogometa...
1

PLUS DVANAEST To je prednost Dinama ispred Hajduka i Osijeka, ali gledajući lidera ove jeseni, dojam je kako im fali faktor šarma. Sve njihove pobjede stižu na 'mišiće', uglavnom se muče i dobivaju strpljivom igrom...

VIDEO

Dinamo je ove jeseni najbolja momčad HNL-a i to nije nikakva novost. Za razliku od najbližih konkurenata Hajduka, Osijeka i Rijeke djeluju najstabilnije i s njima se gotovo uvijek zna što očekivati.

Dok će njihovi rivali doživljavati razne amplitude po pitanju igre i rezultata, kod 'modrih' to nije slučaj. U nedjelju su na Maksimiru teškom mukom srušili Inter 1-0 u 83. minuti golom Danija Olma.

Olmo fatalan za Inter! Dinamo uz dosta muke otišao na +12
Olmo fatalan za Inter! Dinamo uz dosta muke otišao na +12

Recimo, Hajduk je izgubio od Rudeša, Rijeka ima već sedam poraza u 18 kola dok Osijek muku muči s 'malim' utakmicama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Imao je i Dinamo nekoliko krivih koraka, baš su prije sedam dana u kaljuži Kranjčevićeve odigrali 1-1 protiv posljednjeplasiranog Rudeša. No, Cvitanovićeva momčad ne gubi, on poslije 25 utakmica na klupi Dinama ne zna kakav je to osjećaj!

Njegov je Dinamo stabilan, miran i strpljiv. Pomalo - dosadan! Nedostaje mu 'heavy metal' nogometa kako bi to opisao slavni njemački trener Jurgen Klopp.

Za takvo što potrebni su lepršavi igrači, zaigrani momci koji imaju vica u igri. Svaka čast velikim radnicima poput Ademija, Doumbije i Antolića, ali Dinamu je, prvenstveno u domaćim utakmicama, potreban taj 'heavy metal'.

Brz i nepredvidiv nogomet, pomalo i divlji... Naravno, ne znači da je taktika Marija Cvitanovića loša jer rezultati su na koncu jedino mjerilo, a on ih itekako ima u domaćim okvirima.

Pitanje je što se točno događa s Antom Ćorićem. On je projektiran kao taj 'faktor X' koji će svojom nogometnom čarolijom 'sam' rušiti protivnike koji, baš poput Intera ove nedjelje, dođu u Zagreb s namjerom da ne prime gol.

Koliko god Ćorić bio u formi ili ne, činjenica je da jedan od rijetkih igrača iz Dinamovih redova koji mogu u samo nekoliko poteza napraviti 'cirkus' na terenu.

Dinamu ove jeseni ponekad bolno nedostaje brzine i atraktivnosti. Baš ta injekcija nogometnog šarma što je rijetko nedostajalo na Maksimiru...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...