Obavijesti

Sport

Komentari 22

Nedorečena Rijeka produkt je ozljeda i atmosfere oko kluba

Nedorečena Rijeka produkt je ozljeda i atmosfere oko kluba
1

Remi je realan. Rijeka nije dobila ni više, ni manje od onoga što je zaslužila. Izudarana ozljedama i ozračjem u kojem Torcida vrijeđa grad Rijeku i Riječane, a Armada šuti, Rijekin aktualni maksimum je - 0:0

VIDEO

Rijeka je u 152. Jadranskom derbiju bez golova bila - nedorečena. I promašivala zicere i bila podređena. U skladu sa bespotrebno napetom atmosferom oko kluba i ozljedama koje u valovima udaraju na Bišćanovu svlačionicu.

Rujevica prolazi kroz izazovno razdoblje u kojem se Hajduka više ne dočekuje da bi ga se od prve minute napalo i odmah mu prekinulo 'dotok kisika', na nogometnome Kvarneru živi se početak godine u kojem se klupski predsjednik sve češće pita "Što meni sve ovo treba?", a dok gostujući navijači vrijeđaju grad Rijeku i Riječane, Armada - šuti.

Sve to, naravno, ostavlja traga na momčadi koju se ne može 100% izolirati od okruženja pa je trenutnih 100% Gorgona & co. bilo dovoljno jedino za ono što se na kraju i dogodilo. Remi u tekmi koja definitivno ne ide u red nezaboravnijih Jadranskih derbija.

Prečesto su desetkovani Bijeli stajali predaleko od Bilih, nije bilo dovoljno energije i presinga koji bi u začetku ugušio hajdučku ideju igre nego se čekalo na splitsku pogrešku. A ono malo tih pogrešaka koje su dočekali Riječani nisu znali materijalizirati.

Impuls se dogodi ili s tribina ili s klupe, a na klupi je Bišćan imao: nedovoljno spremnog Murića i - petoricu tinejdžera među kojima i srednjoškolca Brauta. Definitivno nedovoljno za aktiviranje neke pričuvne varijante.

Pavičić, Lončar i Halilović nisu se uspjeli nametnuti Hamzi, Caktašu i Palaversi u srcu terena i Rijeka je tu, u veznom redu, napravila nedovoljno da napravi neku opipljiviju dominaciju. Nije se Splićanima niti u jednom trenutku sakrila lopta, nije ih se prisililo na kikseve u kreaciji.

Rijeka je u svojem domu protiv Hajduka osvojila bod. Ni manje, ni više od onoga što je po prikazanome zaslužila. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu