Obavijesti

Sport

Komentari 6

'Neka Liverpool zna da dolazi u Zagreb, na noge Dinamu!'

'Neka Liverpool zna da dolazi u Zagreb, na noge Dinamu!'
7

'Nedavno smo igrali s Tottenhamom, a oni igraju slično kao Liverpool, koji pak igra sličnim stilom kao prva momčad, kaže trener Jovićević, dok golman Horkaš vježba jedanaesterce, za što je specijalist

VIDEO

Liverpool i na juniorskoj razini igra sličan nogomet kao u seniorima. Naravno, velika je tu razlika u kvaliteti, no kod njih se ništa ne mijenja u filozofiji i načinu igre, kaže trener juniorske momčadi Dinama Igor Jovićević.

'Igrao sam u Realu, a trenerski ispit polagao sa Ševčenkom...'
'Igrao sam u Realu, a trenerski ispit polagao sa Ševčenkom...'

Dinamo je i s juniorskom momčadi stigao prilično daleko na europskoj sceni, mlade nade Igora Jovićevića u utorak (15 sati, ArenaSport1) očekuje osmina finala juniorske Lige prvaka protiv Liverpoola.

POGLEDAJTE VIDEO

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

03:46

Utakmica je na Hitrec-Kacijanu, pomoćnom terenu maksimirskog stadiona.

- Čeka nas još jedno lijepo iskustvo, sigurno je i nama veliki izazov igrati protiv ovakvog velikana. Spremni smo i motivirani, imamo puno vjere u svoje mogućnosti, vjerujemo da ćemo otići korak dalje. Atmosfera u svlačionici je odlična, znamo da će biti jako teško, Liverpool je organizirana, kompaktna i okomita momčad - kaže Igor Jovićević, pa nastavlja:

- Imaju prilično opasna krila koji vole igrati i 'jedan na dva', no oni će igrati koliko im mi to dopustimo. Kažem, vjerujemo u sebe, uz velik impuls navijača tražit ćemo prolaz i ove prepreke. Nemamo problema s ozljedama ni kartonima, svi su u konkurenciji, a iza nas je fantastičan tjedan u kojem smo odradili kvalitetne pripreme. Respektiramo Liverpool, ali svjesni smo svoje snage. Oni dolaze u Zagreb, oni dolaze na noge Dinamu, njima neće biti lako.

Tko je favorit?

- Neka oni budu favoriti, nemam ništa protiv toga. Liverpool je kandidat za osvajanje juniorske Lige prvaka, znamo s kime igramo, s kime imamo posla. Ali, imamo talent i srce, znam da im možemo konkurirati. Malo ćemo danas vježbati penale, opet malo opteretiti Horkaša - završio je Jovićević.

Medijima se predstavio i kapetan modrih Dinko Horkaš.

- Ne, nisam još vježbao penale, ali danas ću imati priliku. Svjesno smo svoje kvalitete, ne bojimo se Liverpoola, idemo u 'fajt', idemo po prolaz u četvrtfinale. Spreman sam za njihove napadače, što se mene tiče mogu me napasti i svi odjednom, ja i moji braniči smo spremni. Ne vidim čime nas mogu iznenaditi.

Dinamo je ove sezone već osjetio Engleze, nedavno ste slavili protiv Tottenhama u Premier League International Cupu. Možete li usporediti taj Tottenham i ovaj Liverpool?

- Mislim da igraju sličan stil igre, samo što za ovaj Liverpool ipak igraju mlađi, fizički slabiji igrači. Mi smo već pokazali da se možemo nositi i sa starijima od sebe, pobijedili smo taj Tottenham, pa ne vidim razloga da ne bi mogli igrati s Liverpoolom - završio je Horkaš.

Zagrepčani bi u četvrtfinalu juniorske Lige prvaka išli na pobjednika dvoboja Chelsea - Montpellier. Ako prođu Englezi, utakmica će se igrati u Londonu, ako pak iznenade Francuzi četvrtfinale bi se igralo u Zagrebu.

Na Liverpool se u utorak može za 40 kuna, vrijede i godišnje ulaznice, samo njihovi vlasnici na ticket-pointu moraju pokupiti jednokratne karte.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka