Obavijesti

Sport

Komentari 17

'Nekad me palilo, sad bih dobio šamar. I treniraju više nego ja'

'Nekad me palilo, sad bih dobio šamar. I treniraju više nego ja'
1

S klupe sam vidio da lete ružne riječi. Važno je samo da se ovdje završi. Kada sam bio igrač, ovakve stvari bi me palile, ali sada drugačijim očima gledam na to, kaže legendarni veznjak Milana Gennaro Gattuso

VIDEO

Istegnuo sam butni mišić dok sam pokušavao sve smiriti, rekao je Gennaro Gattuso nakon utakmice s Lazijom koju je Milan pobijedio 1-0 i održao nade za plasman u Ligu prvaka iduće sezone!

Legendarni, nekad poludivlji veznjak Milana danas se pripitomio pa je cijela kavga nakon utakmice čak i za njega bila previše.

- S klupe sam vidio da lete ružne riječi. Važno je samo da se ovdje završi. Kada sam bio igrač, ovakve stvari bi me palile, ali sada drugačijim očima gledam na to - kaže Gennaro, koji ima dvoje djece - sina Francesca i kćer Gabriellu.

S godinama je promijenio pogled na fizičke okršaje, a i odrastanje je odigralo svoju ulogu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Previše sam star za ovo. Da sam nekog ošamario vrlo vjerojatno bih dobio šamar nazad. A oni svi tako i tako provode više vremena u teretani od mene - nasmijao je sve Gattuso.

Milan je velikom pobjedom protiv Lazija ostao u utrci za Ligu prvaka. Vratio se na četvrtu poziciju s 55 bodova ispred Rome (54), Atalante (52), Lazija i Torina (49).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića