Obavijesti

Sport

Komentari 356

Nekad svjetska doprvakinja, a danas radi kao "kraljica noći"

Nekad svjetska doprvakinja, a danas radi kao "kraljica noći"
1

Bivša rumunjska gimnastičarka Florica Leonida, koja je osvojila srebro na svjetskom prvenstvu te momčadsko srebro na europskom, okrenula se skupoj prostituciji

VIDEO

Prije desetak godina žarila je i palila parterima i strunjačama, danas to čini - u krevetu. Nekadašnja rumunjska gimnastičarka Florica Leonida od profesionalnog se sporta okrenula prostituciji, piše Daily Mail.

U gimnastici je mogla zarađivati nekoliko stotina eura mjesečno, dok joj se zarada u elitnom eskortu penje do 1000 funti po noći. Kaže da je to bio "jedini način da spoji kraj s krajem".

Leonida je 2002. osvojila četiri medalje na Europskom juniorskom prvenstvu u Patrasu, među kojima i zlato na gredi, a godinu poslije u momčadskom je natjecanju na seniorskom Svjetskom prvenstvu u Anaheimu također bila srebrna.

Posljednji veliki rezultat 27-godišnjakinja iz Bukurešta ostvarila je prije osam godina u Volosu osvojivši još jedno europsko srebro, ponovno u momčadskom natjecanju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 356
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...