Obavijesti

Sport

Komentari 71

Zar je to fair play?! Roy Nelson sam sebi digao ruku za pobjedu

Zar je to fair play?! Roy Nelson sam sebi digao ruku za pobjedu
1

Mirko Filipović pobijedio je Roya Nelsona i tako došao do svoje desete pobjede u nizu. Druga glavna borba Bellatora 216 otišla je sve do odluke sudaca koji su pobjedu dodijelili Mirku

VIDEO

Suci su jednostavno odlučili, 30-27, 29-28, 29-28 za Cro Copa, a onda je krenuo show. Roy Nelson kao da je zaboravio na sve trenutke uzajamnog poštovanja u kavezu i između rundi. A nagađa se kako se Nelson i nakon nekog vremena nije pomirio s porazom pa ga je iz dvorane morala ispratiti policija.

- Javljam se odmah poslije borbe. Pobijedio sam Mirka, ali suci to nisu vidjeli. Pa jedan od njih je dao 30-27 što se nikako nije dogodilo, mogli ste to vidjeti ako ste gledali borbu. Možda sam samo u zabludi od udaraca u glavu, ali hvala na podršci - obratio se Roy Nelson svojim fanovima na Instagramu nakon poraza.

Prilikom čitanja odluke sudaca Nelson je samouvjereno digao desnu ruku u zrak i sam si dodijelio pobjedu, a Mirko ga je samo ošinuo pogledom. Suci nisu razmišljali na Nelsonov način. Američki borac u tim se trenutcima ponašao kao da mu je ovo prva juniorska borba u karijeri, a ne kao iskusni borac s 42 godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

>>VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDJE<<

Šokirani 'Big Country' otišao je sjesti u svoj kut, kao da s njim nije bilo sve uredu. Do Mirka je došao bivši UFC-ov sudac, a sadašnji Bellatorov promotor 'Big' John McCarthy i malo popričao s hrvatskim borcem, a u ring su stigla nosila.

Ljudima baš nije bilo jasno što se događa jer je Nelson do maloprije stajao na nogama. Očito je 'Big Country' bio u svom svijetu i kad je Mirko bio usred intervjua, on je lagano odšetao van ringa. Ali to nije sve. Imao je što za poručiti predsjedniku Bellatora Scottu Cokeru, tko zna, možda je mislio da je sve ovo urota protiv njega.

No, Roy će se morati pomiriti s tim kako ga je Mirko pobijedio u ovoj 'šahovskoj partiji'. Bio je hrvatski borac spreman na sva rušenja i brze udarce iz klinča, a odlično je radio laktovima. Nekoliko se puta poskliznuo Cro Cop, ali nasreću, bez posljedica. Ovo je njegova deseta pobjeda u nizu, a vjerojatno ne i posljednja.

Pretpostavlja se da bi Mirka dobra predstava mogla ostaviti u Bellatoru, a mnogi mu priželjkuju i napad na teškašku titulu te organizacije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu