Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nema defenzivaca, u idućem derbiju totalna 'plava' ofenziva

None Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Dinamo će protiv Rijeke biti bez Leškovića, Matela, Hodžića, Rrahmanija, Fiolića, a nema ni tri zadnja vezna, kartoniranih Doumbije i Ademija i teško ozlijeđenog More. Dinamo je bez pravog defenzivca u vezi

Arijan Ademi i Tongo Doumbia na Poljudu su dobili treći žuti karton, Nikola Moro je teško ozlijeđen i Nikola Jurčević je za utakmicu protiv Rijeke ostao bez pravog defenzivnog veznjaka.

Zbog toga bi protiv Riječana mogli vidjeti pravu "modru" ofenzivu. Podsjetimo, zbog ozljeda u subotnjem derbiju neće biti niti Leškovića, Hodžića i Matela, a kartone imaju i Fiolić i Rrahmani.

Obranu će Jura nekako "skrpati". Stojanović, umjesto Rrahmanija će igrati Perić, zatim Benković i Sosa. Onda dinamovci dolaze do najvećeg problema, vezne linije. Na jednom zadnjem veznom može biti Amer Gojak, koji je već znao igrati tu poziciju, a pitanje je što s drugim. Možda se Jurčević odluči da na toj poziciji zaigra Ante Ćorić, koji je ušao u dobru formu.

Ako se oporavi Dani Olmo, onda bi on s krila mogao preseliti u sredinu. Dinamo bi, dakle, protiv Riječana mogao zaigrati s čak četiri napadača i s Gojakom i Ćorićem, koji su također ofenzivno orijentirani.

Dinamov mogući sastav za Rijeku (4-2-3-1): Livaković, Stojanović , Benković, Perić, Sosa, Gojak, Ćorić, Soudani, Olmo, Hajrović, Gavranović.

Komentari (13)
  • 3-1 za Dinamo!

    23. 4. 2018,   11:19
  • Ja isto smatram da je taj Gojak najlošija karika Dinama i slažem se da bi možda moga proć u trećoj ligi

    24. 4. 2018,   09:36
  • Dinamo kao jedan ozbiljan klub da nemože sastavit ekipu baš ćudno

    24. 4. 2018,   09:38