Obavijesti

Sport

Komentari 19

'Nema straha od velike kiše, Rujevica će sigurno izdržati'

'Nema straha od velike kiše, Rujevica će sigurno izdržati'
1

BEZ DRAME Hrvatska će po takvom vremenu moći lagano razviti svoju igru na Rujevici, rekao nam je igrač Rijeke Mario Gavranović. Hrvatska dočekuje Finsku u petak od 20:45 (HRT 1)

VIDEO

Teren je odličan, nije previše tvrd, a ni mekan. Izuzetno je brz, sklizak i obavezno se mora igrati u miks kopačkama. U gumenim se previše skliže, rekao je Mate Maleš, kapetan Rijeke, koji odlično poznaje travnjak Rujevice.

Mate smatra kako će se naši igrači sjajno snaći na ovako dobrom travnjaku.

- Naši igrači igraju u velikim klubovima, na sjajnim terenima i sigurno će se lako i brzo prilagoditi ovakvom travnjaku - dodao je riječki kapetan.

U petak se u Rijeci očekuje velika količina padalina. Najave su da bi čak moglo pasti i više kiše nego nedavno u Zagrebu kad je prekinuta utakmica protiv Kosova. HNS se baš zbog najava lošeg vremena i odlučio prebaciti utakmicu iz Gradskog vrta na Rujevicu. To je očito bila jako dobra odluka jer travnjak u Slavoniji ipak nije toliko dobar kao onaj na Rujevici. Igrači Rijeke uvjeravaju nas kako će Rujevica izdržati sve padaline i kako protiv Finaca u petak neće biti nikakve drame zbog obilne kiše koja se najavljuje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Sjećam se jedne naše utakmice u kojoj je cijeli dan padala kiša. Teren je bio jako natopljen, ali je bez problema sve izdržao - rekao nam je iz Švicarske Mario Gavranović, napadač Rijeke, koji je nakon tri godine ponovno dobio poziv u reprezentaciju.

- Ne trebam ja davati neki poseban savjet kako igrati po takvom terenu svim zvijezdama koje Hrvatska ima u sastavu - nasmijao se Mario i dodao:

- Po kiši će Hrvatska moći razviti svoju igru. Tako i mi kao domaćini u HNL-u razvijemo svoju igru jer smo kvalitetniji. Teren će biti još brži i to će pogodovati Hrvatskoj protiv Finske. Moći će razviti svoju igru od noge do noge. Nema razloga za brigu, travnjak sigurno neće ništa otežati.

Hrvatska će u Rijeci igrati 13. put. Zasad imamo odličan omjer, nikad nismo izgubili na Kvarneru. Imamo 11 pobjeda i jedan remi, protiv Bugarske 2002. u prijateljskoj utakmici. Ukupna gol-razlika u Rijeci je 29-4. Na Rujevici smo dobili San Marino 10-0, što je rekordna pobjeda u povijesti "vatrenih".

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka