Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nema zezancije: Kalinića su u Romi dočekala stroga pravila

None Foto: SUSANA VERA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL 3

Gianluca Petrachi i Paulo Fonseca okrenuli su naglavačke rimskog prvoligaša. Nema više lumpovanja i nezdravog života. Od sada, Roma postaje pravi sportski muzejski primjerak...

Roma je jedan od najistaknutijih talijanskih klubova bogate tradicije i snažnog imidža. No, Gianluca Petrachi i Paulo Fonseca odlučili su promijeniti  režim u rimskom klubu i dovesti sve na jednu još višu razinu. 

Tako će se od sada u Romi poseban naglasak stavljati na ponašanje igrača kako bi klub pokušao spriječiti ozlijede za koje vjeruju da nisu nastale samo na travnjaku, već i izvan njega.  Igrači će ubuduće morati biti izuzetno oprezni zbog svog načina života.

Tiberio Ancora postao je kondicijski trener koji će ujedno paziti i na prehranu nogometaša iz Rima. A jedna od, možda malo težih odluka jest, da će igrači objave koje žele staviti na društvene mreže, morati pokazati čelnicima u klubu kako se u javnosti ne bi stvorio loš imidž. To se posebno odnosi na Instagram.

Foto: Twitter/Screenhot

Naravno, to neće biti potrebno baš za svaku objavu, ali za one koje bi mogle privući medijsku pažnju, da. Znamo kako je i novopečeni Rimljanin, Nikola Kalinić, također aktivan na društvenim mrežama pa će biti zanimljivo vidjeti kako će se i sam snaći u novom režimu.

Podsjetimo, Roma je u prva dva kola Serie A osvojila samo dva boda, a sada ih čeka susret sa Sassuolom.

Komentari (13)
  • reci ti njima bole me đela!!

    9. 9. 2019,   17:29
  • Što će im on kad je svako malo na bolovanju radi bolova u leđima, nažalost je to postalo već kronično...

    9. 9. 2019,   17:23
  • Čovjek je imao slobodan odabir i više nije htio igrati za hrvatsku...

    9. 9. 2019,   17:18