Obavijesti

Sport

Komentari 81

Nenad Bjelica: Bit ću hrvatski izbornik i trener u ligi petice!

Nenad Bjelica: Bit ću hrvatski izbornik i trener u ligi  petice!
5

'Svakom hrvatskom treneru san je postati izbornik hrvatske reprezentacije, a moj je cilj biti i trener nekog kluba iz lige petice, za to svaki dan radim, no ne kažem da to mora biti sutra'...

VIDEO

U srijedu Dinamov trener Nenad Bjelica protiv Šahtara na Maksimiru igra jednu od najvažnijih utakmica u povijesti zagrebačkog kluba. Upravo ovaj slavonski stručnjak pružio je Dinamovim navijačima neke od najljepših noći, a u srijedu će mu na tome  zapljeskati njih 30.000 i prije nego li saznaju hoće li čekati cvat visibaba u Ligi prvaka. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Dinamovci polažu vijence ispred Maksimira 01:28

- Utakmica protiv Šahtara je 455. utakmica moje karijere. Puno je među njima bilo "povijesnih", no ja sam opušten kao pred svaku drugu utakmicu. Život će se nastaviti bez obzira na ishod te utakmice. Naravno, ova nam utakmica može osigurati plasman u drugi krug Lige prvaka, ali poslije nje imamo još dvije utakmice, još dvije šanse za osvajanje novih bodova. No, logično, bilo bi sjajno kada bi se stvari iskristalizirale u srijedu - izjavio je za riječki Novi list Nenad Bjelica.

Dinamo otvorio jug navijačima: Spektaklu prijeti - nevrijeme...
Dinamo otvorio jug navijačima: Spektaklu prijeti - nevrijeme...

Što kada bi na vrata pokucao HNS? 

- Ne znam. Osjećam se dobro s ovom momčadi i volim raditi s njima. Naravno da je svakom hrvatskom treneru san voditi reprezentaciju. Ako HNS jednom nazove, vidjet ću kako ću se osjećati i hoću li biti slobodan na tržištu. Ali naravno, činjenica da me se spominje u kontekstu hrvatskog izbornika ispunjava me velikim ponosom.

Nenada Bjelicu ne simpatiziraju samo dinamovci. Njegov rad i rezultati su neosporni pa se "uvukao pod kožu" i navijačima drugih hrvatskim klubova. 

- Susrećem se s raznim navijačima, i Hajduka i Rijeke i drugih klubova. Kontakt s njima uvijek je ugodan, ali mislim da je za to zaslužan cijeli klub, naši nastupi, naše izjave. Promijenili smo sliku Dinama, a to pokazuje baš ta činjenica što naše utakmice prate i navijači drugih klubova. 

Sudbonosna Kantrida

Na Kantridi je upoznao poglavare maksimirskog kluba 2014. godine, a četiri godine kasnije uzeo je kormilo hrvatskog prvaka u svoje ruke. Sada je upravo na Kantridi protiv Opatije osigurao četvrtfinale Hrvatskog nogometnog kupa u kojem će se susresti s Rijekom. Iako je dobar s Damirom Miškovićem, na klupu Rijeke, kaže, nikada nije pozvan.

Repriza finala Kupa već u 1/4 finala! 'Modri' idu na Rujevicu
Repriza finala Kupa već u 1/4 finala! 'Modri' idu na Rujevicu

Riječani vjerojatno žale što vaš dobar odnos s Damirom Miškovićem nije konkretiziran trenerskom inauguracijom na Rujevici. Je li ikad postajala ta opcija?

- Ne. Bez obzira što smo Damir Mišković i ja uvijek imali dobar odnos, a imamo ga i dan danas, nikad se nismo dotaknuli te teme. Čak ni onda kad sam prestao biti trener Spezije, ali mora se priznati da je Rijeka tada imala vrhunskog trenera  Matjaža Keka pa nije ni bilo potrebe za mnom - zaključuje Bjelica.

Velika Gorica: U 12. kolu HT Prve lige sastali se Gorica i Dinamo
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 81
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom