Obavijesti

Sport

Komentari 25

Bjelica: Moro je sredio gležanj, igračima je u mislima Atalanta

Bjelica: Moro je sredio gležanj, igračima je u mislima Atalanta
1

Sve ovo što se događa oko ulaznica i svega i na njih utječe. Naslovi, slike, kupovanje ulaznica, sve je igračima u podsvijesti. Zbog toga možda dečki danas imali potpuni fokus na ovu utakmicu, rekao Bjelica

VIDEO

Dinamo je zasluženo pobijedio. Definitivno su bili bolji za taj gol. Ostaje žal za nekoliko prilika iz prvoga poluvremena i još nekoliko situacija. Nedostajalo nam je mirnoće u završnici. Dogodila nam se pogreška u drugom poluvremenu koju su oni kaznili, rekao je Ivan Prelec, trener Istre 1961, nakon poraza u Maksimiru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:19

Nenad Bjelica bio je zadovoljan.

- Čestitao bih momčadi. Zasluženo smo pobijedili iako nismo odigrali veliku utakmicu.Tri boda su nam bila najvažnija. Nije izgledalo sjajno, ali najvažnije je bilo dobiti. Uvijek su teške utakmice kad se igrači vraćaju s reprezentacija. Neki su nam došli jučer, neki u srijedu. Nije lako bilo igrati ovu utakmicu. Za par dana je Atalanta, igrači su u mislima na taj susret. Sve ovo što se događa oko ulaznica i svega i na njih utječe. Naslovi, slike, kupovanje ulaznica, sve je igračima u podsvijesti. U Maksimiru tri godine nije bilo utakmice u Ligi prvaka. Zbog toga možda dečki danas imali potpuni fokus na ovu utakmicu - rekao je Nenad Bjelica.

Nikola Moro je u završnici utakmice izašao zbog ozljede.

- On je iskrenuo gležanj, ali vjerujem da će biti spreman za srijedu - rekao je Bjelica i osvrnuo se na Brunu Petkovića, koji je potpisao novi ugovor do 2024. godine.

- Bruno je zaslužio novi ugovor. Dinamo honorira svoje igrače i s ovim je još jednom pokazao kako je veliki klub. Vjerujem da će Petković nastaviti s ovakvim igrama - kaže Bjelica.

Za pet dana u Maksimir stiže Atalanta.

- Bit će potpuno drugačija utakmice od ove. Pun stadion, a mi ćemo biti puno bolji. Skupo ćemo prodati svoju kožu u tom susretu. U nedjelju će moji suradnici gledati utakmicu Genoa - Atalanta, a mi smo ih već analizirali u utakmicama koje su odigrali u prvenstvu - rekao je Bjelica. 

Pokretanje videa...

00:31
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju