Obavijesti

Sport

Komentari 23

'Neshvatljiv pad koncentracije. Možda smo se malo i opustili...'

'Neshvatljiv pad koncentracije. Možda smo se malo i opustili...'
1

Prvo je sudio penal meni pa je gledao širu sliku, da je Kevin udario Pjatova, a nama nije provjerio dvaput u prvom poluvremenu, požalio se Marko Gjira nakon remija sa Šahtarom

VIDEO

Možemo biti ponosni, ali neshvatljiv mi je taj pad koncentracije. Misliš da je utakmica dobivena i onda se ovo dogodi, rekao je Luka Ivanušec nakon dramatičnih 3-3 Dinama i Šahtara na Maksimiru u četvrtom kolu Lige prvaka.

- Ne znam što se dogodilo. Možda smo se malo opustili. Jedan ubačaj, zabije nam gol, a na kraju ne znam ni što se dogodilo, nisam najbolje vidio situaciju - dodao je mladi igrač Dinama.

Pokretanje videa...

03:30

Arijan Ademi u 89. minuti zabio je za 3-1, a u 98. minuti na semaforu je stajalo konačnih 3-3. Zabio je Ivanušec gol za preokret na dodavanje Petkovića, ali nije bilo dovoljno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Moj gol? Drago mi je, ali nije uspio donijeti ta tri boda. Prvi gol za Dinamo u Ligi prvaka protiv Šahtara, stvarno sam ponosan, ali bitnije je momčadski da dobijemo utakmicu, a to nismo uspjeli.

Na Maksimiru je bilo 28.316 navijača koji su priredili odličnu atmosferu.

- Atmosfera je bila sjajna, bodrili su nas svih 90 minuta. Uz njih možemo i u ove dvije utakmice koje su ostale. Sa svakim možemo igrati bez obzira na to što je City favorit - zaključio je Ivanušec.

Livi utučen: Spustio sam glavu u svlačionici, nisam čuo Bjelicu
Livi utučen: Spustio sam glavu u svlačionici, nisam čuo Bjelicu

- Ponosni smo na svoje suigrače stožer bez obzira na rezultat. Svaku utakmicu odradimo kako trebamo, zaslužili smo puno više, ali zadovoljit ćemo se, nažalost, tim bodom - rekao je za HRT Bruno Petković, strijelac i asistent.

- Gledajući cijelu utakmicu, bili smo dominantniji, kreirali smo puno više prilika, ali zadovoljit ćemo se bodom.

- Kad god me pitate, to su kalkulacije i prognoze. Svaki put odgovorim isto: idemo utakmicu po utakmicu, ne kalkuliramo i gledamo unaprijed. Ne radimo to u medijima u javnosti, ali momčadski gledamo samo na iduću utakmicu, a to je Rijeka u nedjelju.

- Navijači su bili stvarno fenomenalni, možda mi je zbog njih i najviše žao. Je li zbog neiskustva, pada koncentracije, nije ni bitno. Nema smisla plakati za prolivenim mlijekom. Situacija nije dramatična, idemo dalje.

Marlos poput amatera, Bruno Petković "ubijao" Krivcova...
Marlos poput amatera, Bruno Petković "ubijao" Krivcova...

Marko Gjira debitirao je u Ligi prvaka.

- Vratio sam se sa zagrijavanja, Moro je dobio crveni i šef je rekao da ulazim u igru. Ne znam što da kažem, imali smo 3-1 i dogodi nam se to što se dogodilo, dvije gluposti i penal u 95. Prvo ga je sudio meni pa je gledao širu sliku, da je Kevin udario Pjatova, a nama nije provjerio dvaput u prvom poluvremenu - rekao je Gjira i zaključio.

- Nije ništa izgubljeno, imamo još dvije utakmice. Bacit ćemo se na glavu i idemo po prolazak.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića